ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης για Οταμέντι

Ρεάλ Μαδρίτης για Οταμέντι

Αργεντίνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να αναζητήσει εκ νέου κεντρικό αμυντικό, με τον Νίκολας Οταμέντι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Ο Πέπε κρατά τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμονή, αναφορικά με την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει στους "μερένγκες" και μετά το καλοκαίρι, με συνέπεια να βάζει την τρέχουσα ομάδα του σε μεταγραφικές σκέψεις.

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι φέρονται να αναλογίζονται το ενδεχόμενο να κινηθούν για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και να μην μείνουν στους Χεσούς Βαγέχο.

Ο τελευταίος έχει δοθεί δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποφασίσει να τον ενσωματώσει στο ρόστερ της ομάδας του τον ερχόμενο Ιούνιο, ώστε να πλαισιώσει τους έτερους κεντρικούς αμυντικούς, Σέρχιο Ράμος, Ραφαέλ Βαράν και Νάτσο.

Όπως αναφέρει το αργεντίνικο " TyC Sports", πέραν των προαναφερθέντων, ίσως η Ρεάλ προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιπλέον κεντρικού αμυντικού, με τον Νίκολας Οταμέντι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Πριν λίγο καιρό, είχε ακουστεί και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αν ισχύει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ενδιαφέρονται εκ νέου για κεντρικό αμυντικό, πιθανότατα θα επανεξεταστεί και η περίπτωση του 28χρονου Έλληνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ