ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ για Νεϊμάρ: "Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε πρόταση"

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan. 17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Νεϊμάρ AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ, ενώ επεσήμανε ότι αν υπήρχε αυτός ο στόχος, πρώτα θα μιλούσε με την Παρί.

Επίσημη θέση για τα απανωτά δημοσιεύματα που τη θέλουν να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν-Ζερμέν πήρε το βράδυ της Παρασκευής (13/7) η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική ομάδα υποστήριξε ότι δεν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ, ενώ επεσήμανε ότι αν υπήρχε αυτός ο στόχος, πρώτα θα μιλούσε με την Παρί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τις διαδοχικές πληροφορίες που συνδέουν τον Νεϊμάρ της Παρί Σεν-Ζερμέν με την ομάδα μας, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σκοπό να κάνει πρόταση για τον παίκτη. Η σχέση των δύο κλαμπ είναι εξαιρετική και αν η Ρεάλ σκεφτόταν να πάρει παίκτη από την Παρί, το πρώτο πράγμα που θα έκανε, θα ήταν να μιλήσει πρώτα με την ομάδα".

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ