ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Θα ήθελα να πετάξω πέτρες στον Πικέ, αλλά..."

Ράμος: "Θα ήθελα να πετάξω πέτρες στον Πικέ, αλλά..."

Την άποψή του για τη σχέση του με τον Ζεράρ Πικέ κατέθεσε ο Σέρχιο Ράμος, ενόψει της συνάντησης τους στην εθνική Ισπανίας για τον αγώνα με το Ισραήλ.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι δηλώσεις του Σέρχιο Ράμος αναφορικά με τη σχέση του με τον Ζεράρ Πικέ, η οποία περνά από... σαράντα κύματα, ύστερα απ' τις συχνές διαφωνίες που έχουν στα social media, αλλά και στα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πικέ έκανε λόγο για φάσεις, στις οποίες η Μπαρτσελόνα αδικήθηκε απ' τη διαιτησία, με τον Ράμος να του απαντά και η κόντρα των δύο να παίρνει "φωτιά".

Πάντως, αξίζει να δούμε πως θα συμπεριφερθούν οι δύο την προσεχή Παρασκευή (24/3), μιας και η Ισπανία αντιμετωπίζει το Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως όλα δείχνουν, Πικέ και Ράμος θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της εθνικής, με τη σχέση τους να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί.

Βέβαια, οι δηλώσεις του Ράμος έρχονται να καθησυχάσουν, μιας κι έστειλε μήνυμα ενότητας για το καλό της ομάδας: "Ο Πικέ κι εγώ θα θέλαμε να πετάξουμε πέτρες ο ένας στον άλλο, αλλά όταν θα τον δω θα του δώσω μεγάλη αγκαλιά. Η κόντρα μας είναι φυσιολογική, επειδή εγώ αγωνίζομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης κι εκείνος στην Μπαρτσελόνα".

Ακόμα, ερωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει σκοράρει αρκετά γκολ στην τρέχουσα σεζόν: "Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να σκοράρω τόσες φορές. Πάντως, η προτεραιότητα μου είναι να βοηθώ στην άμυνα, επειδή είμαι αμυντικός".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ