ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Σκέφτομαι να αλλάξω το 4 με το 93"

Ράμος: "Σκέφτομαι να αλλάξω το 4 με το 93"

Με αφορμή τη συμπλήρωση 500 εμφανίσεων με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Ράμος κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων. Ποια η άποψή του για τον σημαδιακό αριθμό 93 (PHOTOS & VIDEO).

Ο Σέρχιο Ράμος συμπλήρωσε 500 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα (1-3) κι όπως είναι λογικό, αποτελεί τον πρωταγωνιστή αυτές τις ημέρες στο "στρατόπεδο" των Μαδριλένων.

Τη Δευτέρα (13/2) βραβεύθηκε απ' τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων μέσα απ' τον επίσημο λογαριασμό των "μερένγκες" στο Facebook.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το πιο σημαντικό γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αλλάξει το νούμερο στη φανέλα.

Ράμος: "Σκέφτομαι να αλλάξω το 4 με το 93"

Για το γεγονός ότι έφτασε τις 500 συμμετοχές με τη Ρεάλ: "Είμαι υπερήφανος γι' αυτό το κατόρθωμα. Πριν από μερικά χρόνια δεν φανταζόμουν ότι θα πετύχω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Μπορώ να το απολαύσω σήμερα (13/2), αλλά θέλω να συνεχίσουμε να αποτελούμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου".

Για το αγαπημένο του γκολ: "Δεν γνωρίζω ποιο είναι το αγαπημένο μου τέρμα. Έχω σκοράρει αρκετά, αλλά δεν νομίζω ότι στα παιδιά μου θα αναφέρω μόνο ένα. Ίσως το αγαπημένο μου να είναι εκείνο στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο, επειδή σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μας βοήθησε, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου".

Για τη σκέψη να αλλάξει νούμερο στη φανέλα: "Το '4' μου έχει φέρει τύχη και με έχει συνοδεύσει στη μέχρι τώρα πορεία μου στη Ρεάλ. Πάντως, δεν αποκλείεται να φορέσω το '93' στην τελευταία μου σεζόν, επειδή είναι σημαντικός αριθμός για εμάς".

Ράμος: "Σκέφτομαι να αλλάξω το 4 με το 93"

Για το αν σκέφτεται να ακολουθήσει την προπονητική μετά το τέλος της καριέρας του: "Δεν γνωρίζω ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μερικά χρόνια ακόμα ως ποδοσφαιριστής. Θέλω πραγματικά να διασκεδάζω το κάθε λεπτό της ημέρας. Δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής, αλλά μου αρέσει η ιδέα. Πάντως, αυτό είναι κάτι που θα σκεφτώ όταν θα αποσυρθώ απ' την ενεργό δράση".

Γιατί ποτέ δεν τα παρατά και δίνει το 100% για τη Ρεάλ: "Είναι μέρος του DNA του συλλόγου. Είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας και της ιστορίας του κλαμπ. Ως ποδοσφαιριστές θα πρέπει να γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει το έμβλημα στη φανέλα μας. Όμως, πάνω απ' όλα όποιος παίζει για την ομάδα χρειάζεται να γνωρίζει ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για τη νίκη".



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ