ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος σε Μόντριτς: "Στείλε μου την μπάλα να το τελειώσω"

Ράμος σε Μόντριτς: "Στείλε μου την μπάλα να το τελειώσω"

Οι Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία τη "χημεία" τους και εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού.

Πέραν της τεράστιας ποδοσφαιρικής τους ποιότητας, κάτι το οποίο είναι επίσης διαδεδομένο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, όσον αφορά τους Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς, είναι η ανεπτυγμένη φιλική σχέση τους.

Κι αυτό έμελλε ν' αποδειχθεί για πολλοστή φορά μέσα από τις δηλώσεις του πρώτου στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στο “γλυκό” γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του Clasico .

“Είπα στον Μόντριτς: βγάλε μου μια καλή να το τελειώσω”, εξομολογήθηκε ο 30χρονος, κάτι που φυσικά υποδηλώνει και περίσσια αυτοπεποίθηση από πλευράς του.

Έτσι κι έγινε. Ο Κροάτης μέσος εκτέλεσε υποδειγματικά και ο Ράμος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους. Έδωσε το “φιλί της ζωής” στους “Μερένγκες” την ώρα που βρίσκονταν στο... χείλος του γκρεμού.

Ράμος σε Μόντριτς: "Στείλε μου την μπάλα να το τελειώσω"

“Ο Ράμος μου είπε που να την στείλω. Εγώ εκτελώ, εκείνος σκοράρει. Φαίνεται εύκολο, έτσι;", είπε αρχικά ο Μόντριτς, εμφανώς ευδιάθετος και με όρεξη για... χαβαλέ, για να συνεχίσει: “Έχουμε μια ιδιαίτερη σύνδεση. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο χωρίς να κοιταζόμαστε”.

Οι δύο παίκτες και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε στενή συναναστροφή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά τους πρώτους μήνες της συνύπαρξής τους στη Ρεάλ, όταν δηλαδή κατέφθασε ο Μόντριτς το 2012, ο Κροάτης είχε ενοχληθεί από ορισμένες αλαζονικές συμπεριφορές του Ισπανού αμυντικού.

Η στιγμή που ο πρώτος επιχείρησε να μιλήσει στον Ράμος για αυτή του την ενόχλησή του, αποτέλεσε το έναυσμα μιας σπουδαίας φιλίας.

Οι δύο τους αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ενδεκάδας των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια, αλλά και δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον πλανήτη.

Ο πανηγυρισμός του Μόντριτς στο γκολ του συμπαίκτη του

Ράμος σε Μόντριτς: "Στείλε μου την μπάλα να το τελειώσω"

Διαβάστε ακόμη

Υποδοχή ήρωα σε Ράμος στα αποδυτήρια της Ρεάλ

Η αγκαλιά Μέσι με Κριστιάνο στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Ζιντάν: "Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν το βάζει κάτω"

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν το 1-1 με φόντο ελληνική σημαία!

Ράμος: "Δεν ξέρω αν ήταν τελείως δίκαιο αποτέλεσμα"

Όταν "μιλάει" ο Σέρχιο Ράμος

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ