ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Όνειρο να είμαι κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης"

Ράμος: "Όνειρο να είμαι κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Σέρχιο Ράμος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2020 σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος στο "Santiago Bernabeu" και στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν ήθελε ποτέ να φύγει από τους Μαδριλένους. Εγκώμια για το νέο αρχηγό από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Λίγες ώρες μετά το tweet με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποιούσε τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Ράμος για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020, ο Ισπανός σέντερ μπακ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσαν συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του "Santiago Bernabeu" μιλώντας για το νέο deal.

Ράμος: "Όνειρο να είμαι κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης"

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την παραμονή του Ράμος στο σύλλογο για μία ακόμα πενταετία, όπου θα είναι πλέον και ο αρχηγός των Μαδριλένων στον αγωνιστικό χώρο.

"Αγαπητέ μου Σέρχιο, σήμερα είναι μία τεράστια ημέρα για αυτό το σύλλογο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υπερήφανη που ανακοινώνει πως ο Σέρχιο Ράμος θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για άλλα πέντε χρόνια. Ο Σέρχιο Ράμος και η Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνουν για πάντα μαζί.

Από την πρώτη ημέρα που ο Ράμος έφτασε εδώ ήθελε να γράψει ιστορία. Και το έκανε για το σύλλογό μας. Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένα σύμβολο για τους οπαδούς της Ρεάλ. Κέρδισε τις καρδιές των οπαδών και είναι ήδη θρύλος γιατη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σέρχιο, θα φοράς από εδώ και πέρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την ιδια υπερηφάνεια που το έκανε και ο Ίκερ Κασίγιας", δήλωσε ο Πέρεθ.

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε υπερήφανος που παραλαμβάνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αναφέροντας σπουδαίους παίκτες που το φόρεσαν στο παρελθόν, τόνισε πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του δεν είχε σχέση με το οικονομικό ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε ποτέ να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ράμος: "Όνειρο να είμαι κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης"

"Το να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου είναι όνειρο. Σας ευχαριστώ όλους, τον πρόεδρο, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Θέλω να μείνω σε αυτό το σύλλογο και να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο μπορώ. Η καρδιά και το μυαλό μου ήταν πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θεωρώ μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη. Εδώ υπάρχουν σπουδαία παραδείγματα αρχηγών: Αλφάρο, Μίτσελ, Ραούλ, Ίκερ. Είμαι πραγματικά υπερήφανος. Ως αρχηγός θα προσπαθήσω να δίνω το καλό παράδειγμα σε όλους.

Δεν φοβάμαι το "Bernabeu". Ελπίζω ότι θα μου δώσουν την αγάπη που πάντα έπαιρνα από αυτούς. Η επέκταση του συμβολαίου μου δεν ήταν θέμα χρημάτων. Δεν είναι τα χρήματα το κίνητρό μου αλλά η οικογένειά μου. Δεν υπήρχε ζήτημα, τα βρήκαμε με τον πρόεδρο μέσα σε πέντε λεπτά.

Πάντα ήθελα να αποσυρθώ εδώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη: δεν ήθελα ποτέ να φύγω".

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας αυτό το καλοκαίρι μετά από 25 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο σύλλογο, o 29χρονος Ισπανός διεθνής στόπερ απάντησε: "Ο Ίκερ Κασίγιας είναι μεγάλος φίλος μου. Η σχέση μας είναι μοναδική και εξακολουθούμε να έχουμε επικοινωνία".

Ράμος: "Όνειρο να είμαι κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Σέρχιο Ράμος ποζάρει με την οικογένειά του και τον Φλορεντίνο Πέρεθ:

Σημειώνεται πως λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της διοίκησης της Ρεάλ και του Ράμος, ο Ίκερ Κασίγιας έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: "Είμαι χαρούμενος με την ανανέωση στο συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος που την άξιζε. Θα συνεχίσεις να δίνεις χαρά στους Μαδριλίστας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ