ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Μερικές φορές έχουμε διαφωνίες με τον Ρονάλντο"

Real Madrid's Sergio Ramos, right, talks with teammate Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos, right, talks with teammate Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σέρχιο Ράμος επιβεβαίωσε τις διαφωνίες που υπάρχουν κατά καιρούς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, διαψεύδοντας ότι οι σχέσεις τους είναι άσχημες. Τι είπε για την άσχημη εκκίνηση της Ρεάλ στη σεζόν.

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις του αστεριού της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, επιβεβαιώνοντας αρκετά από τα κατά καιρούς ρεπορτάζ των ΜΜΕ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στο κρατικό "TVE", υποστήριξε ότι οι διαφωνίες δεν προκαλούν τριγμούς στο ρόστερ: "Ποτέ δεν έχει υπάρξει κάτι. Νομίζω ότι πάντοτε υπήρχε μία σπουδαία φιλία μεταξύ του Κριστιάνο και εμού. Είμαστε κι οι δύο παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, με διαφορετικές απόψεις, αλλά πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Μερικές φορές έχουμε κάποιες διαφωνίες για μία απόφαση".

Ο 31χρονος διεθνής επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα όσον αφορά την επιθετική δυστοκία του συμπαίκτη του: "Όταν ο Κρις δεν σκοράρει, ο κόσμος πάντα προκαλεί θέματα".

Όσο για την ισοπαλία με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, που κρατά τη Ρεάλ οκτώ πόντους μακριά από την Μπαρτσελόνα, ο Ράμος επεσήμανε: "Η ισοπαλία φέρνει πάντα μια κρίση. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να έχουμε εμπιστοσύνη, να πάμε από τον έναν στόχο στον άλλον. Ίσως δεν είναι η καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία, αλλά είμαστε ακόμα σε επαφή και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ