ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πώς αντέδρασαν συμπαίκτες και αντίπαλοι στο "ψαλίδι" του Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζιντάν έπιασε το κεφάλι του, ο Ίσκο το μέτωπό του, ο Ράμος έτρεξε από την άμυνα να πανηγυρίσει, ο Μπαρτζάλι δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όλες οι αντιδράσεις από το γκολ του Ρονάλντο (video).

Το εκπληκτικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό και αποθέωση προς το πρόσωπο του επιθετικού της Ρεάλ. Ακόμα και τη στιγμή της επίτευξης του τέρματος, οι πρωταγωνιστές του πρώτου προημιτελικού του Champions League αντιλήφθηκαν το μεγαλείο του τέρματος και αντέδρασαν αναλόγως.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έπιασε το κεφάλι του, ο Ίσκο έπιανε το μέτωπό του, ο Σέρχιο Ράμος έτρεξε από την άμυνα να πανηγυρίσει μαζί με τον Πορτογάλο, ο Αντρέα Μπαρτζάλι δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ομοίως, οι φίλαθλοι της Ρεάλ "τρελάθηκαν", ενώ οι φίλαθλοι της Γιουβέντους άρχισαν να χειροκροτούν τον Ρονάλντο, ο οποίος ανταπέδωσε.

Δείτε όλες τις αντιδράσεις από το video εκπομπής του ισπανικού καναλιού "MEGA TV".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ