ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης στη Ρεάλ από Αντσελότι

Bayern coach Carlo Ancelotti watches his team during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Bayern coach Carlo Ancelotti watches his team during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν και έδειξε να υπολογίζει ιδιαίτερα τους Μαδριλένους.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν ξεγράψει την Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της κακής εικόνας της στο ισπανικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι βρίσκεται 19 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα ο Κάρλο Αντσελότι δεν συμμερίζεται τη συγκεκριμένη άποψη.

Ο Ιταλός κόουτς σε δηλώσεις του επεσήμανε πως ειδικά εάν η Ρεάλ ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι δύσκολο να τη σταματήσει κάποια άλλη ομάδα.

"Αντέδρασαν καλά απέναντι στη Βαλένθια. Δεν θεωρώ ότι η Ρεάλ βρίσκεται σε κρίση. Η μόνη διοργάνωση την οποία μπορεί τώρα να κερδίσει η Ρεάλ είναι το Champions League και θα επικεντρωθούν σε αυτήν. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε τι έχει κάνει ο Ζιντάν στο Champions League. Εάν νικήσουν τον Έμερι και την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι δύσκολο να τους σταματήσει κάποιος γιατί έχουν έναν παίκτη στο ρόστερ τους που δεν θέλει ποτέ να χάνει, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει τα πάντα για να πάρει το Champions League. Έχουν τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα σε σχέση με πέρσι. Είναι πιο ώριμοι και επικίνδυνοι" τόνισε μεταξύ άλλων ο Κάρλο Αντσελότι.

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση για το εάν θα πήγαινε στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας με τον Ιταλό κόουτς να απαντά: "Πρώτα πρέπει να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ιταλική ομοσπονδία. Τώρα θα προτιμούσα να προπονήσω ένα σύλλογο".

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ