ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Ραούλ στα γκολ, φτάνοντας τα 324 με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της. Μπήκε στο πάνθεον ο Πορτογάλος επιθετικός. (VIDEO)

Αποθεώστε τον. Χρειάστηκε λίγο παραπάνω από έξι χρόνια για να γράψει ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας κάτι που ουδείς μπορούσε να διανοηθεί και φάνταζε ασύλληπτο. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μπήκε στο κλαμπ των θρύλων της "βασίλισσας", αφού είναι πλέον και με τη... βούλα ο πρώτος σκόρερ της με 324 γκολ, ένα παραπάνω από τον Ραούλ, ο οποίος πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και σήμερα γνώρισε την αποθέωση στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" πριν το ματς με τη Λεβάντε.

Ο "CR7" με υπέροχο δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μπήκε στο πάνθεον. Εκεί που υπάρχουν ορισμένοι γίγαντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως υπήρξε και ο Ραούλ και πλέον φιγουράρει και το όνομα του 30χρονου Ρονάλντο, ο οποίος αν είναι υγιής και συνεχίσει το σκοράρισμα με αυτή τη συνέπεια, θα μείνει για πολλά χρόνια στην κορυφή χωρίς να τον απειλεί κάποιος.

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο

Μάλιστα και το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μαρσέλο προήλθε από δική του ασίστ, ενώ να τονιστεί ότι πριν την σέντρα αποθεώθηκε για το τέταρτο "χρυσό παπούτσι", το οποίο κρατούσε στα χέρια του. Αν μη τι άλλο, δικαιωματικά θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και είναι ευλογία που τον απολαμβάνουμε στα γήπεδα.



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ