ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρώτα ρεκόρ, μετά στη Γιουνάιτεντ

CARDIFF, WALES - AUGUST 12:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Super Cup between Real Madrid and Sevilla FC at Cardiff City Stadium on August 12, 2014 in Cardiff, Wales.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
CARDIFF, WALES - AUGUST 12: Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Super Cup between Real Madrid and Sevilla FC at Cardiff City Stadium on August 12, 2014 in Cardiff, Wales. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πρώτα όμως γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Goal.com", ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Πριν το κάνει αυτό, όμως, επιθυμεί να ξεπεράσει τον Ραούλ στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης και να γράψει ιστορία.

Πηγή που πρόσκειται στον ποδοσφαιριστή ανέφερε: "Ο Κριστιάνο μιλάει όλη την ώρα για τη Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος πέρασε δύσκολα την προηγούμενη χρονιά, αλλά πιστεύει πως σύντομα θα επιστρέψει στην κορυφή.

Ενθουσιάζεται από τη σκέψη να σταματήσει την καριέρα του στο 'Όλντ Τράφορντ'. Έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις -ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδός του ως ποδοσφαιριστής".

Ο Ρονάλντο πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πολύ μικρή ηλικία και έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με το σύλλογο αλλά και τους οπαδούς. Θεωρεί τους "κόκκινους διαβόλους" οικογένειά του.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς αγωνίστηκε πολύ για να καταξιωθεί, ενώ υπήρχαν και διαστήματα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του, όταν στον πάγκο των "μερένγκες" βρισκόταν ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος πραγματοποίησε το όνειρό του να πάει στη Μαδρίτη και επιθυμεί διακαώς να τον θυμούνται ως τον μεγαλύτερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

"Ο Κριστιάνο αγαπάει τη Ρεάλ και πάντα ονειρευόταν να παίξει εκεί. Τώρα θέλει να γίνει ο κορυφαίος παίκτης της ιστορίας της. Και μπορεί να το κάνει αυτό βάζοντας περισσότερα γκολ από κάθε άλλον - και σε μικρότερο διάστημα".

Με 257 γκολ σε 252 συμμετοχές, ο Πορτογάλος βρίσκεται στο κατόπι του κορυφαίου σκόρερ της Ρεάλ, Ραούλ. Ο παλαίμαχος Ισπανός στράικερ μέτρησε συνολικά στην καριέρα του 323 γκολ. Αν ο Ρονάλντο συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό τότε θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Ραούλ τη σεζόν 2015-2016.

Αυτό σημαίνει ότι υποθετικά ο Ρονάλντο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αγγλία το καλοκαίρι του 2016, όταν και θα είναι 31 χρονών.


TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ