ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κρόος

Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κρόος
AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τους φόβους για πρόβλημα στον χιαστό του Τόνι Κρόος, που αποκόμισε μετά από σύγκρουση με τον Κιλιάν Εμπαπέ στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

"Συναγερμός" στη Ρεάλ, αφού ο Τόνι Κρόος τραυματίστηκε στον χιαστό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα τεθεί νοκ άουτ το προσεχές διάστημα.

Ο Γερμανός μέσος υπέστη κάκωση έξω πλαγίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο σε μία σύγκρουση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο 28χρονος διεθνής "θα συνεχίσει να εξετάζεται", χωρίς να υποδηλώνεται εκτίμηση χρόνου επιστροφής, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται ορισμένες εβδομάδες.

Ο Κρόος ολοκλήρωσε κανονικά το παιχνίδι στη νίκη των πρωταθλητών με 3-1, διανύοντας περίπου 13 χιλιόμετρα. Το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του.

Στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των "μερένγκες" τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ματέο Κόβατσιτς, με αουτσάιντερ τον Ντάνι Θεμπάγιος. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν αγώνα δρόμου ώστε ο παίκτης να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του "Παρκ ντε Πρενς" στις 6 Μαρτίου.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ