ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόταση σε Λαουτάρο Μαρτίνες η Ρεάλ

Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring against Brazil in a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring against Brazil in a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Τον 20χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ράσινγκ Κλουμπ, Λαουτάρο Μαρτίνες, επιθυμεί να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Τι δήλωσε ο ίδιος.

Η χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μετά και τη διαφαινόμενη απώλεια της La Liga, ήρθε ο αποκλεισμός στο Copa del Rey από τη Λεγκανές μέσα στο Santiago Bernabeu.

Οι αλλαγές στον σύλλογο της Μαδρίτης είναι επιβεβλημένες, με το ερχόμενο καλοκαίρι να περιλαμβάνει αφίξεις ποδοσφαιριστών.

Ένα από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στον μεταγραφικό σχεδιασμό των "μερένγκες" είναι αυτό του επιθετικού της Ράσινγκ Κλουμπ, Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 20χρονος επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμέρικης, με τη Ρεάλ να θέλει να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης.

Την ύπαρξη πρότασης προς το πρόσωπο του, μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος σε παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής.

"Ανακάλυψα σήμερα το πρωί την ύπαρξη πρότασης από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Βέβαια, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή", δήλωσε στο TyC Sports.

Ο Μαρτίνες είχε φτάσει πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς τελικά η συγκεκριμένη κίνηση να ολοκληρωθεί. Το συμβόλαιο του λήγει το 2020, με την ρήτρα πώλησης του να ανέρχεται στα 22.000.000 ευρώ. Είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε το 2015.

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ