ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόταση με "αστρονομικό" ποσό σε Μοράτα από Κίνα

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Ο Άλβαρο Μοράτα φέρεται να έχει λάβει πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία περιλαμβάνει ετήσιο μισθό που "ζαλίζει".

Ο Άλβαρο Μοράτα αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προοπτικές τις οποίες ο Ισπανός φορ εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η εξέλιξή του είναι αρκετά μεγάλη ώστε ο εναλλακτικός ρόλος που έχει στη Ρεάλ Μαδρίτης να μην του αρκεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως μαζί με τις δύο ομάδες της Premier League, αλλά και οποιαδήποτε άλλη θελήσει να τον διεκδικήσει, ο 24χρονος έχει ακόμη ένα μεγάλο πειρασμό όσον αφορά στη συνέχεια της καριέρας του. Πρόκειται για τον ίδιο που είχαν δεκάδες ποδοσφαιριστές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Φυσικά, ο λόγος για τα... κινέζικα εκατομμύρια, αφού ομάδα από τη χώρα της ανατολής φέρεται να έχει προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον παίκτη, με ετήσιο μισθό τα 35.000.000 ευρώ!

Σε περίπτωση που κάνει αποδεκτή την πρόταση, ο Μοράτα θα μετατραπεί στον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, πίσω από τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος λαμβάνει 38.000.000 στη Shanghai Shenhua.

Πάντως, το σχετικό ρεπορτάζ της " Marca" τονίζει πως ο πρώην φορ της Γιουβέντους δεν είναι θετικός ως προς το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Ασία, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, καθώς θα έχει χρόνο να το σκεφτεί περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Τη φετινή σεζόν ο Μοράτα έχει πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις και έχει πετύχει 15 γκολ στην Primera Division, ενώ το επικρατέστερο ενδεχόμενο λέει ότι θα αποχωρήσει από τους "μερένγκες" το ερχόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Αγγλία.

Photo credits: AP Photo/Daniel Tejedor

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ