ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόταση ανανέωσης στον Κριστιάνο με μυθικές απολαβές

Πρόταση ανανέωσης στον Κριστιάνο με μυθικές απολαβές
Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ πρότεινε στον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τρία ακόμη χρόνια - μετά το 2017 - με καθαρές ετήσιες αποδοχές 20.000.000 ευρώ.

Το έχει προαναγγείλει και ο ίδιος, άλλωστε. Ότι, δηλαδή, θα πάρει σύνταξη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El confidencial", ο γενικός διευθυντής της "βασίλισσας", Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, συναντήθηκε την Τρίτη με τον ατζέντη του Πορτογάλου σταρ, Ζόρζε Μέντες, και του παρέδωσε την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών - πέραν του Ιουνίου του 2017 που λήγει το ισχύον συμβόλαιο - τριετούς διάρκειας και με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 20.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεχθεί την πρόταση και κρεμάσει τα παπούτσια του "Μπερναμπέου" θα λάβει μετά και το τέλος του νέου συμβολαίου, 60.000.000 ευρώ. Το δημοσίευμα επιμένει ότι η κατάκτηση της Undecima διασκέδασε τους όποιους ενδοιασμούς που είχε ο Πορτογάλος σταρ, για την παραμονή του στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκανε το ματς της ζωής του όταν κατέκτησε το Champions League, αλλά μετά από την Undecima δεν υπήρχε πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από αυτόν. Θέλει να μείνει μπλάνκο για πάντα", αναφέρει χαρακτηριστικά η "El confidencial".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ