ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόταση 35.000.000 ευρώ για Ντε Χέα

Πρόταση 35.000.000 ευρώ για Ντε Χέα
Ντε Χέα 2013 GETTY IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει πρόταση 35,3 εκ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, ενώ οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να αγοράσουν τον Γιάσπερ Σίλεσεν του Άγιαξ.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα παρακολούθησε με το κοστούμι του την πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα, φουντώνοντας τις φήμες περί αποχώρησής του από την ομάδα για να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι, όπως αναφέρει η "Daily Mail", ετοιμάζουν πρόταση 35,3 εκ. ευρώ στους "κόκκινους διαβόλους", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πείσουν την διοίκηση της ομάδας να τον πουλήσει και να τον έχουν στην διάθεσή τους για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε δυο εβδομάδες.

Ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ και ο ατζέντης του παίκτη, Χόρχε Μέντες, παλεύουν να κλείσει θετικά η υπόθεση και ο Ισπανός γκολκίπερ να επιστρέψει στην πατρίδα του για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Από τη μεριά της, η Μάντσεστερ θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα του Άγιαξ, Γιάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Λουίς Φαν Χάαλ για τα γκολπόστ. Ο διεθνής πορτιέρε του "Αίαντα", είναι πρώτος στη λίστα της Γιουνάιτεντ, που θα συναινέσει στην πώλησή του με ένα ικανοποιητικό ποσό, ώστε να αποκτήσει και εκείνη με τη σειρά της βασικό τερματοφύλακα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ