ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πράσινο φως" στη Ρεάλ για το νέο Μπερναμπέου

"Πράσινο φως" στη Ρεάλ για το νέο Μπερναμπέου

Ο Δήμος Μαδρίτης άναψε το "πράσινο φως" προκειμένου η Ρεάλ Μαδρίτης να αρχίσει τις εργασίες για την ανακατασκευή του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανακατασκευή του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αφού σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Δήμος Μαδρίτης άναψε "πράσινο φως" προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάρτιο το Δικαστήριο της Μαδρίτης ακύρωσε την άδεια που είχε χορηγηθεί στη Ρεάλ τον Νοέμβριο του 2012 εξαιτίας παράνομης κρατικής επιχορήγησης, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις των δύο πλευρών να αρχίσουν απ' το μηδέν.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα, με τους Μαδριλένους να μην έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν σε δημόσια έκταση. Αυτό σημαίνει πως το ξενοδοχείο που σχεδίαζαν οι διοικούντες την ισπανική ομάδα δεν πρόκειται να χτιστεί. Όμως, θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις στα διαζώματα, καθώς και στην οροφή του γηπέδου.

Στο νέο πρότζεκτ έχει συμπεριληφθεί κι η ανακαίνιση του Μουσείου, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες καθημερινά και προσφέρει σημαντική οικονομική ενίσχυση στα ταμεία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν το επόμενο καλοκαίρι, ενώ το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε περίπου 2,5 χρόνια. Το πρότζεκτ χρηματοδοτείται απ' το επενδυτικό fund IPIC της εταιρείας Cepsa, η οποία προσφέρει 350.000.000 με 400.000.000 ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ