ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πόρτο και Ρεάλ έχουν συμφωνήσει για τον Αντρέ Σίλβα

Πόρτο και Ρεάλ έχουν συμφωνήσει για τον Αντρέ Σίλβα

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αντρέ Σίλβα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα οι Μαδριλένοι τα έχουν βρει σε όλα με τη διοίκηση της Πόρτο.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο, Αντρέ Σίλβα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS οι "μερένγκες" έχουν συμφωνήσει με τον πορτογαλικό σύλλογο, ώστε ο 21χρονος να μεταβεί στην Ισπανία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη θέση των δύο πλευρών, αλλά η Πόρτο ήταν εκείνη που έφερε στη δημοσιότητα την εν λόγω συμφωνία. Για την ακρίβεια, η Άρσεναλ έκανε κρούση για τον παίκτη, έναντι 23 εκατ. ευρώ, αλλά φαίνεται πως οι Μαδριλένοι τους πρόλαβαν.

Μάλιστα, η μεταγραφή θα φτάσει τα 58 εκατ. ευρώ, ενώ ο Σίλβα θα μετακομίσει στο "Santiago Bernabeu" το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να βρίσκεται σε απαγόρευση μεταγραφών έως τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τη φετινή σεζόν (2016/17) ο Πορτογάλος επιθετικός έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει 15 φορές. Νούμερα, τα οποία τράβηξαν γρήγορα τα βλέμματα αρκετών συλλόγων (σ.σ. με την περίπτωση σου ασχολήθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), αλλά όπως όλα δείχνουν εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του υπό την καθοδήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για τον Ντέλε Άλι
Ζιντάν: "Ο Ρονάλντο αξίζει περισσότερες από 4 Χρυσές Μπάλες"
Η Ρεάλ ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ