ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Περισσότεροι τραυματισμοί από ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Περισσότεροι τραυματισμοί από ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης μαστίζεται από τραυματισμούς με τελευταίο θύμα τον Ματέο Κόβατσιτς. Μέσα σε τρεις μήνες έχει ήδη 11 τραυματισμούς και έρχεται να προστεθεί στο πρόβλημα που έχουν οι παίκτες με τον γιατρό της ομάδας.

Αρνητικό ρεκόρ έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μέσα σε τρεις μήνες κατέγραψε τον ενδέκατο τραυματισμό μετά την αποχώρηση του Κόβατσιτς από την προπόνηση. Οι υποτροπές παικτών και η λανθασμένη αντιμετώπιση από τους γιατρούς βαραίνει την, ήδη, τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, τον Χεσούς Όλμος.

Από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα (23/10) η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει αισίως 11 τραυματισμούς βασικών παικτών της. Η ομάδα που παρουσιάστηκε στο Παρκ ντε Πρενς ήταν σύνθεση ανάγκης καθώς έλειπαν πολλοί βασικοί παίκτες.

Οι τραυματισμοί με τις εθνικές ομάδες

Ο Λούκα Μόντριτς τραυματίστηκε στον αγώνα της Κροατίας με τη Βουλγαρία με τον γιατρό της κροατικής ομοσπονδίας να κάνει λόγο για τράβηγμα στον προσαγωγό με σχηματισμό οιδήματος.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ένιωσε τράβηγμα στον δεξιό μηρό στον φιλικό αγώνα της Γαλλίας με την Αρμενία αλλά δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Κολομβίας με το Περού καθώς τραυματίστηκε στον μηρό. Οι γιατροί της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν λόγο για σκίσιμο στον μηριαίο του αριστερού του ποδιού και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Ντανίλο τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση υπέστη ένα μικρό τράβηγμα στο νεύρο του δεξιού ποδιού του.

Οι τραυματισμοί με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τραυματίστηκε στο μαδριλένικο ντέρμπι στην αριστερή του γάμπα, σημείο που έχει αποκτήσει μια μικρή ευαισθησία λόγω των πολλών τραυματισμών. Λίγες μέρες μετά αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα της Ουαλίας με την Ανδόρα και υπέστη υποτροπή.

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Έπεσε άσχημα μετά από τάκλιν του Στεπανένκο και υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο.

Ο Πέπε τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη θλάση στην αριστερή του γάμπα και σχηματίστηκε αιμάτωμα.

Στον αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης τραυματίστηκε και ο Ντάνιελ Καρβαχάλ ο οποίος υπέστη τραυματισμό στους τένοντες του αριστερού του αστραγάλου μετά από άσχημο μαρκάρισμα του Κορέα.

Τελευταίο πλήγμα στο στρατόπεδο της βασίλισσας είναι ο Ματέο Κόβατσιτς με τον νεαρό Κροάτη να τραυματίζεται στην προπόνηση της ομάδας.

Ρεκόρ τραυματισμών μέσα σε τρεις μήνες

Τη σεζόν 2011-12 είχε δυο τραυματισμούς σε ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή Αύγουστο με Οκτώβρη, τις σεζόν 2012-12 και 2013-14 μόνο έναν, το 2014-15 τέσσερις ενώ την περσινή σεζόν είχαν δέκα. Προφανώς έχουν επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες τα ταξίδια σε Κίνα και Αυστραλία για φιλικά.

Η κόντρα με τον Όλμος

Περισσότεροι τραυματισμοί από ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο επικεφαλής τους ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσούς Όλμος, φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο των παικτών όχι μόνο για τις κακές ιατρικές του επιλογές αλλά και για την επιρροή που ασκεί στους διοικούντες.

Έχει διώξει φυσικοθεραπευτές που είχαν εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες και έκαναν εξαιρετική δουλειά, προέτρεψε τη διοίκηση της Ρεάλ να απολύσει τον Αντσελότι καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, "έκαιγε" τους παίκτες του και πλέον είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο αρχηγός των "galacticos", ο Σέρχιο Ράμος, έχει μαζέψει υπογραφές των υπολοίπων παικτών προκειμένου αρχικά να το κρατήσουν εκτός των αποδυτηρίων, καθώς λέει ότι γίνεται στη διοίκηση, και επόμενο βήμα είναι να απομακρυνθεί από την ομάδα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ