ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Περιοδικότητα, το φετινό μυστικό του Ρονάλντο

Περιοδικότητα, το φετινό μυστικό του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλάζει τα δεδομένα της προπόνησής του κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να αποκτήσει τη διάρκεια στη χρονιά που του έλειπε στις προηγούμενες σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζει αγωνιστική πτώση και τραυματισμούς στο τέλος της σεζόν, με συνέπεια να απουσιάζει ή να είναι ωσεί παρών στα πιο σημαντικά ραντεβού της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας.

Η εικόνα του να δίνει μάχες με τον χρόνο για να προλάβει τελικούς Champions League και αγώνες Μουντιάλ και Euro είναι συνηθισμένη τον τελευταίο καιρό, με συνέπεια φέτος να έχει βάλει προσωπικό στοίχημα ώστε να φέρει τα πάνω κάτω.

Η σεζόν δεν έχει αρχίσει καλά για τον ίδιο και μάλιστα διανύει τη χειρότερη εκκίνηση στην καριέρα του στους "μερένγκες" με μόλις ένα γκολ. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι 100% έτοιμος μετά από μία λειψή προετοιμασία λόγω του τραυματισμού του στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και των διακοπών του, το πρόβλημα ήταν σχεδόν αναμενόμενο.

Τα ΜΜΕ της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι ο τρεις φορές κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" και απόλυτο φαβορί για τη φετινή θα αξιοποιήσει προς όφελός του αυτήν την εκκίνηση, αλλάζοντας το πρόγραμμα προπόνησης. Ο 31χρονος αρχισκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης και του Champions League θα επιχειρήσει να κρατήσει σε μέση ένταση τις προπονήσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν, ώστε να τα δώσει όλα στο δεύτερο μισό και δη στο τέλος, όταν κατά τα φαινόμενα η Ρεάλ θα διεκδικεί τρόπαια και θα τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Ουσιαστικά, ο Ρονάλντο θέλει να αντιστρέψει τα δεδομένα από τις προηγούμενες χρονιές, όταν άρχιζε τις σεζόν στο "κόκκινο", σκόραρε κατά ριπάς, αλλά στο τέλος των σεζόν "έμενε" από δυνάμεις και το σώμα του τον "πρόδιδε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέβιλ: "Ο Ρονάλντο 'σφαγιάστηκε' στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ