ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Ραούλ, ένας θρύλος στον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης"

Πέρεθ: "Ραούλ, ένας θρύλος στον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε μια μακροσκελή δήλωση στο σάιτ της ομάδας με αφορμή το φινάλε της καριέρας του Ραούλ Γκονθάλεθ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ραούλ έκσνε μια σπουδαία διαδρομή στο ποδόσφαιρο και το μεγαλύτερο μέρος αυτής αφιερώθηκε στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης. Προσέφερε πολλά, πήρε πολλά, σε μια παράλληλη πορεία με πολλές χαρές και αναρίθμητες επιτυχίες.

Για τον Ισπανό επιθετικό, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μπήκαν "τίτλοι τέλους" στην καριέρα του σε ηλικία 38 ετών. Ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε μια μακροσκελή δήλωση στο σάιτ της ομάδας για τον... θρύλο της Ρεάλ.

Αναλυτικά ανέφερε:

"Κάθε φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει την σημασία του γιγαντιαίου ρόλου του. Ο Ραούλ είναι μια εμβληματική μορφή στη σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ. Ο Ραούλ προσωποποιεί τις βασικές αξίες και αρχές που βρίσκονται στο μυστικό κωδικό της Ρεάλ.

Ως πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ξεχωριστό το συναίσθημα να τον δούμε να ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Είναι τι φινάλε ενός από τους κορυφαίους παίκτες στη θρυλική ιστορία του συλλόγου μας. Είχα το προνόμιο να μοιραστώ κάποιες αξέχαστες εμπειρίες και τίτλους με εκείνον.

Όμως, πάνω απ' όλα, θα κρατήσω κάτι που μας ενώνει όλους με έναν ξεχωριστό τρόπο. Την περηφάνια να ανήκουμε σε μια ομάδα που έχει εμμονή με το να κατακτάει τη νίκη.

Για κάθε φίλαθλο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραούλ ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα υπόδειγμα ειλικρίνειας, εργατικότητας, άρνησης της ήττας και πάθους για το ποδόσφαιρο.

Στις 16 σεζόν που πέρασε στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπορούσε να αντιπροσωπεύσει τις αξίες αυτού του οργανισμού με τρόπο που αρμόζει στους θρύλους των 113 χρόνων της ιστορίας του.

Οι 16 τίτλοι που κατέκτησε με τη φανέλα της ομάδας μας δείχνουν το μεγαλείο του, την πίστη και την αφοσίωσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι νέοι άνθρωποι και όποιος ονειρεύεται να γίνει μέλος αυτής της ομάδας, θα έχει ένα λίγο πιο εύκολο μονοπάτι να ακολουθήσει, αν παρακολουθήσει πιο στενά έναν παίκτη που πάντα είχε υποδειγματική συμπεριφορά και νοοτροπία.

Σήμερα είναι η στιγμή που για μια ακόμη φορά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα 741 παιχνίδια που υπερασπίστηκε τις αρχές της Ρεάλ. Τα 741 παιχνίδια στα οποία έδειξε την υπευθυνότητά του σαν μεγάλος αρχηγός, όπως και το σεβασμό του απέναντι σε συμπαίκτες, φιλάθλους, αντιπάλους και παλαιμάχους, που είχαν δείξει το δρόμο στο παρελθόν.

Για τον Ραούλ, το ρεκόρ συμμετοχών με τη Ρεάλ ήταν ένα ακόμη καθήκον του όσον αφορά στην αφοσίωσή του. Για τους φίλους της Ρεάλ, ήταν μια τιμή.

Σήμερα, όπου κι αν βρίσκεται, είμαι βέβαιος πως ο αγαπημένος μας επίτιμος πρόεδρος, Αλφρέδο Ντι Στέφανο, θα είναι περήφανος όπως όλοι όσοι αγαπάμε τον Ραούλ. Ο Ραούλ ήταν ένας από τους άξιους διαδόχους του.

Σ’ ευχαριστούμε για τη συμβολή σου να γίνει η Ρεάλ μεγάλη με την αφοσίωση και το ταλέντο σου. Σ’ ευχαριστούμε που κατανόησες απόλυτα τι σημαίνει να μην παραδίνεσαι ποτέ και να ξεπερνάς τα πάντα. Σ’ ευχαριστούμε για όσα σήμαινες στο ποδόσφαιρο και τον τρόπο που ενσάρκωνες το σύλλογό μας.

Αγαπημένε μας Ραούλ, το παράδειγμά σου θα αναγνωρίζεται για πάντα στη Ρεάλ, όπου ξέρεις πως οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές για σένα, γιατί για χρόνια έδωσες ώθηση στο θρύλο του συλλόγου. Γιατί κι εσύ είσαι ένας θρύλος.

Φλορεντίνο Πέρεθ"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ