ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Ο Κριστιάνο θα κοστίσει 1 δις ευρώ στην Παρί"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring 2-2 during a Champions League soccer match round of 16 second leg, between Real Madrid and Schalke 04 at Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, March 10, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring 2-2 during a Champions League soccer match round of 16 second leg, between Real Madrid and Schalke 04 at Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, March 10, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πέταξε το γάντι στους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας σε συνέντευξή του πως μπορούν να κάνουν δικό τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι του ποσού του 1.000.000.000 ευρώ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί διακαή πόθο της Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και καιρό και σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της "Globoesporte.com" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών επιχείρησε να απενεργοποιήσει τη "βόμβα" του καλοκαιριού δίνοντας 150.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον πάρει στο Παρίσι.

Η πρόταση εκείνη απορρίφτηκε από τους Μαδριλένους, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να επανέρχεται στο συγκεκριμένο θέμα μέσω συνέντευξής του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope" (στην εκπομπή "El Partido de las 12") και να ξεκαθαρίζει πως μόνο αν οι Παριζιάνοι καλύψουν τη ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη θα μπορέσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

"Εάν η Παρί θέλει τον Ρονάλντο, είναι απλό. Πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του που είναι 1.000.000.000 ευρώ", τόνισε ο διοικητικός ηγέτης των "μερένγκες" για να προσθέσει: "Δεν υπάρχουν προφήτες στο ποδόσφαιρο αλλά δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε μέσα στο 2016. Έχει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα τρία χρόνια".

Πέρεθ: "Ο Κριστιάνο θα κοστίσει 1 δις ευρώ στην Παρί"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη πως ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης επί δικής του προεδρίας ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των αποδοκιμασιών κατά του Ζεράρ Πικέ από μερίδα φιλάθλων κατά τη διάρκεια αγώνων της εθνικής Ισπανίας, λέγοντας:

"Μερικές φορές κάνεις κάποια λάθη αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό να αποδοκιμάζεται στο γήπεδο και μάλιστα όταν φοράει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ