ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Ο Κασίγιας ήθελε να φύγει"

Πέρεθ: "Ο Κασίγιας ήθελε να φύγει"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ απάντησε στις κατηγορίες του πατέρα του Ίκερ Κασίγιας, ότι εκείνος ευθύνεται για την επιλογή του Ισπανού τερματοφύλακα να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, ο Ίκερ Κασίγιας μετακόμισε από τη Μαδρίτη στο Οπόρτο και η επιλογή του προκάλεσε πολλά σχόλια στην ποδοσφαιρική Ισπανία.

Μία από τις φημολογίες που αναπτύχθηκαν, υποστηρίζει ότι ο Ισπανός γκολκίπερ είχε κάκιστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και ωθήθηκε στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, ο πατέρας του Κασίγιας είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον Πέρεθ για την αποχώρηση του γιου του από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και τη μετακίνηση του στο "Ντραγκάο".

Ωστόσο, ο Πέρεθ αντέκρουσε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι "κανένας στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν του ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Πριν από μερικές ημέρες, έλαβε μία προσφορά από την Πόρτο, μας ενημέρωσε αμέσως και μας ζήτησε να τη λάβουμε υπόψη μας και να την αποδεχτούμε".

"Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την επιλογή του και να την αποδεχτούμε. Έχει κερδίσει το δικαίωμα με την 25ετή παρουσία του στην ομάδα, από την παιδική ηλικία" πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά τους λόγους της επιλογής του Κασίγιας, ο Πέρεθ εξέφρασε την άποψη ότι "έχει δεχθεί μεγάλη πίεση την τελευταία διετία, οπότε, αν και θα ήθελα να ολοκληρώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στο Μπερναμπέου, πρέπει να αποδεχτώ την απόφαση του".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ