ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη"

Πέρεθ: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για την τιμωρία από τη FIFA αλλά και για την επιλογή του Ζιντάν για τη θέση του πρώτου προπονητή.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα "Francefootball.fr" για την τιμωρία που επέβαλε η FIFA στη Ρεάλ με την κατηγορία των παράνομων μεταγραφών ανήλικων αλλά και για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Συγκεκριμένα είπε για την τιμωρία: "Η τιμωρία είναι πολύ αυστηρή. Μας κατηγορούν για παράνομες μεταγραφές ανηλίκων και πως δεν τους προσέχαμε όπως έπρεπε ενώ είναι προτεραιότητά μας η σωστή αντιμετώπιση των παιδιών", ενώ συνεχίζοντας προσέθεσε: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη, έχουμε την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή".

Για την επιλογή που έκανε δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον Ζιντάν σχολίασε: "Είπε το "ναι" κατευθείαν, χωρίς δισταγμό. Η απάντησή του ήρθε ως επιβεβαίωση σε αυτό που ήδη ήξερα, πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του".

Φυσικά ο Γάλλος δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο σκάνδαλο μεταξύ του Μπενζεμά και του Βαλμπουενά καθώς έχει άμεση σχέση με την εθνική Γαλλίας με τον πρόεδρο της "βασίλισσας" να απαντά: "Τον υποστηρίζουμε και πάντα θα το κάνουμε. Μιλώντας μαζί του και ξέροντας τι άνθρωπος είναι το θεώρησα απίστευτο να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Πραγματικά πιστεύω πως ήθελε να βοηθήσει τον Βαλμπουενά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ