ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πατέρας Αζάρ: "Ο Εντέν αρνήθηκε νέο συμβόλαιο λόγω... Ρεάλ"

Chelsea's Eden Hazard celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge, London. Saturday. Dec. 2, 2017. (Steven Paston/PA via AP)
Chelsea's Eden Hazard celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge, London. Saturday. Dec. 2, 2017. (Steven Paston/PA via AP) AP

Ο πατέρας του Εντέν Αζάρ, Τιερί αποκάλυψε πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Τσέλσι επειδή περιμένει να μετουσιωθεί σε πρόταση το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο πατέρας του Εντέν Αζάρ, Τιερί, καθώς παραχώρησε συνέντευξη στη βεγλική εφημερίδα "Le Soir" και υποστήριξε πως ο υιός του απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η Τσέλσι επειδή θα τον ενδιέφερε να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Η Εντέν αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Τσέλσι για να μπορεί να εκμεταλλευτεί πιθανό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του. Αυτή την στιγμή που μιλάω δεν υπάρχει συμφωνία. Ο Εντέν είναι μόνο ένας απ' τους παίκτες που εξετάζονται", υποστήριξε ο Τιερί Αζάρ.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Αζάρ με τους "μπλε" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, με τους Λονδρέζους να είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το Βέλγος ανήκει στους "μπλε" απ' το 2012, όταν κι αποκτήθηκε απ' τη Λιλ, και μετράει 80 γκολ και 70 ασίστ σε 274 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν, παρά τη μέτρια πορεία της Τσέλσι, έχει πετύχει οχτώ τέρματα και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 26 αγώνες.

Photo Credits: Steven Paston/PA via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ