ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πάρτι, ταξίδια και προβληματισμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Πάρτι, ταξίδια και προβληματισμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ταξιδεύει συχνά στο Μαρόκο και να ξοδεύει εκατομμύρια σε ιδιωτικά πάρτι κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχίες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ιδιαίτερα δαπανηρό χόμπι φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό δεν έχει ξεφύγει από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι κάνει ο Πορτογάλος και έχει προκαλέσει προβληματισμό στους Μαδριλένους;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μετατρέψει το δρομολόγιο Μαδρίτη - Μαρόκο σε... Κολιάτσου - Παγκράτι.

Για την ακρίβεια ο 30χρονος επιθετικός φέρεται να ταξιδεύει με κάθε ευκαιρία προς τη Ραμπάτ για να συναντηθεί με τον φίλο του και αθλητή του κικ μπόξινγκ, Μπαντρ Χαρί. Αυτό όμως είναι το λιγότερο από όσα φέρεται να κάνει ο Πορτογάλος.

Το πορτογαλικό περιοδικό "flash" αποκάλυψε πως σε αυτά τα ταξίδια ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμμετέχει σε πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στα οποία συμμετέχουν και γυναίκες οι οποίες ταξιδεύουν από την Πορτογαλία. Μάλιστα, σε ένα από αυτά ο 30χρονος επιθετικός φέρεται να ξόδεψε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Για όλα του τα ταξίδια χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του αεροπλάνο και συνήθως τα αυτά γίνονται όποτε το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει το προ ημερών δημοσίευμα της "Sport" το οποίο είχε και λεπτομέρειες για αυτά τα ταξίδια τονίζοντας ότι πάντοτε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φροντίζει να είναι πίσω έγκαιρα για να συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας του. Όλα τα πάρτι φέρονται να γίνονται στο Αγκαντίρ μία πόλη που βρίσκεται στη Βόρεια πλευρά της χώρας όπου είναι και η βίλα του Μπαντρ Χαρι.

Στη Ρεάλ ανησυχούν όχι μόνο για τα ταξίδια που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για τη συχνότητά τους χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια αντίδρασή τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ