ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Μπενίτεθ

Παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Μπενίτεθ

Τα ισπανικά ΜΜΕ προχώρησαν ήδη σε αποκαλύψεις αναφορικά με το γάμο της Ρεάλ με τον Ράφα Μπενίτεθ. Διαβάστε για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού αλλά και τις απολαβές του.

Όλα δείχνουν πως ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο "εκλεκτός" του Φλορεντίνο Πέρεθ για να διαδεχτεί τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τα ισπανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν ήδη σενάρια αναφορικά με το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους "μερένγκες" ο τεχνικός της Νάπολι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό θα έχει διάρκεια δύο ή τριών ετών και το κασέ του θα ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ ετησίως, κάτι που τον καθιστά αυτόματα πιο προσιτή λύση οικονομικά συγκριτικά με τους Κάρλο Αντσελότι (7 εκ.ευρώ το χρόνο) και Ζοζέ Μουρίνιο (9 εκ.ευρώ το χρόνο).

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μπενίτεθ θα αποχαιρετήσει τη Νάπολι μετά τον αγώνα με την Λάτσιο στο φινάλε της Serie A και τη το πρωί της Δευτέρας θα αφιχθεί στη Μαδρίτη, όπου θα παρουσιαστεί επίσημα από τους Μαδριλένους την Τετάρτη.

Ο Μπενίτεθ δεν θα φτάσει όμως μόνος του στην ισπανική πρωτεύουσα αλλά θα συνοδεύεται και από το επιτελείο του: τον υπεύθυνο για τον τομέα της φυσικής κατάστασης, Πάκο ντε Μιγκέλ, τον προπονητή των τερματοφυλάκων Τσάβι Βαλέρο και τον βοηθό προπονητή και αναλυτή όσον αφορά σε τακτικές, Αντόνιο Γκόμεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ