ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσιάζεται από τη Ρεάλ ο Λοπετέγκι

Spain's head coach Julen Lopetegui shouts during a friendly soccer match between Spain and Tunisia in Krasnodar, Russia, Saturday, June 9, 2018. (AP Photo)
Spain's head coach Julen Lopetegui shouts during a friendly soccer match between Spain and Tunisia in Krasnodar, Russia, Saturday, June 9, 2018. (AP Photo) AP IMAGES

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι επέστρεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/6) στη Μαδρίτη και η Ρεάλ θέλει άμεσα να τον παρουσιάσει ως τον νέο τεχνικό της.

Μετά από μία έντονη ημέρα (13/6) με διαδοχικές ανατροπές, ο Τζουλέν Λοπετέγκι μάζεψε τα πράγματά του, έφυγε από το Κρασνοντάρ και τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/6) επέστρεψε στη Μαδρίτη.

Ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος απολύθηκε από την εθνική Ισπανίας την παραμονή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι αντικαταστάθηκε από τον Φερνάντο Ιέρο, αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα ως νέος τεχνικός της Ρεάλ.

Άλλωστε, η ανακοίνωση πρόσληψής του από τους "μερένγκες" την Τρίτη (12/6) ήταν αυτή που άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου". Πρόθεση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας είναι να γίνει η παρουσίαση ακόμη και την Πέμπτη - εάν καταστεί εφικτό - προκειμένου ο Τζουλέν Λοπετέγκι να πιάσει δουλειά άμεσα.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP IMAGES

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ