ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσιάστηκε ο Κρόος

Παρουσιάστηκε ο Κρόος

Ο Τόνι Κρόος παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε υπερήφανος που θα φορέσει τη φανέλα της. Δείτε και το σχετικό VIDEO.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και με τη... βούλα ο Τόνι Κρόος, ο οποίος παρουσιάστηκε την Πέμπτη από την "Βασίλισσα". Ο διεθνής Γερμανός θα φοράει την φανέλα με το Νο8 στην πλάτη και δήλωσε υπερήφανος που θα παίζει για λογαριασμό της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι για τα επόμενα έξι χρόνια, με τους φίλους της Ρεάλ που βρέθηκαν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" να τον αποθεώνουν και τον ίδιο να ανταποδίδει.

Ο ίδιος δήλωσε: "Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ λυπημένος για το θάνατο του Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, είναι μία πολύ ωραία στιγμή. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ για μένα.

Το να παίξω για τη Ρεάλ είναι απίστευτο, μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι μία πολύ σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε τίτλους και να πάρουμε νίκες. Το 2013 πήρα το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν και ελπίζω να το πάρω και με τη Ρεάλ.

Μπορώ να δώσω πολλά και να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς μας. Και θα προσπαθήσω να το κάνω. Σας ευχαριστώ".

Πέρεθ: "Είναι μια ημέρα ευτυχίας"

Δηλώσεις έκανε και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που σχολίασε: "Είναι μία ημέρα ευτυχίας, έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη μαζί μας. Εχουμε κάνεις πολλές τέτοιες παρουσιάσεις αλλά αυτή είναι η πρώτη χωρίς τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Θα είναι μαζί μας αιώνια.

Σας παρουσιάζω λοιπόν τον Τόνι Κροος. Ελαμψε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Για μας είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Καλώς ήρθε Τόνι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η φανέλα της οποίας σημαίνει πολλά.

Αναγνωρίστηκε ως ο πιο πλήρης παίκτης του Μουντιάλ ενώ έχει κατακτήσεις πάρα πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Ερχεται σε ένα μεγάλο κλαμπ, ένα κλαμπ πρωταθλητών.Εδώ η λέξη αδύνατο δεν υπάρχει και αυτό θα πρέπει να ξέρει.

Πανηγυρίσαμε το 10ο πριν από λίγο καιρό αλλά πάντα οι οπαδοί της Ρεάλ ζητούν το κάτι παραπάνω. Και αυτό που θέλουμε είναι το 11ο Κύπελλο Πρωταθλητριών".

Δείτε την παρουσίασή του:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ