ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσίασε Κόβατσιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρουσίασε Κόβατσιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Ματέο Κόβατσιτς, το τελευταίο μεγάλο μετεγγραφικό της απόκτημα, με τον Κροάτη μάλιστα να φιλάει το σήμα της "Βασίλισσας". Τι δήλωσε ο πρώην άσος της Ίντερ.

Ο Ματέο Κόβατσιτς παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το κόστος της μετακίνησής του από την Ίντερ υπολογίζεται στα 30.000.000 με 35.000.000 ευρώ και πρόκειται αναμφίβολα για μεγάλη κίνηση εκ μέρους της "Βασίλισσας", αποκτώντας έναν παίκτη με εξαιρετική ποιότητα. Ο 21χρονος, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας και με την Ανδρών έχει ένα γκολ σε 21 συμμετοχές.

Γεννημένος στο Λιντς της Αυστρίας τον Μάιο του 1994 από με καταγωγή από τη Βοσνία, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της πόλης, LASK. Το 2007 πήγε στην Κροατία για την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και το 2010 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ύστερα από μία τριετία τον αγόρασε η Ίντερ. Σε δύο χρόνια στο Μιλάνο, πέτυχε πέντε γκολ σε 80 συμμετοχές με τους "νερατζούρι".

"Το να είμαι μέλος του μεγαλύτερου κλαμπ στον κόσμο, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κόβατσιτς, ο οποίος φίλησε και το σήμα της "Βασίλισσας" κατά την παρουσίασή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Επίσης, ανέφερε πως "έχω μεγάλους στόχους τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα. Ζήτω η Ρεάλ".











TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ