ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πανηγυρισμός μυστήριο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Πανηγυρισμός μυστήριο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένας πανηγυρισμός κι ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Ευρώπη και αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την πιθανότητα να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.

Στα 31 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πατέρας ενός αγοριού πεντέμισι ετών με τη μητέρα να παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο. Εδώ και λίγες ημέρες, ένα νέο μυστήριο έχει καλύψει τη ζωή του Πορτογάλου άσου και αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Θέλτα το Σάββατο που μας πέρασε. Η "βασίλισσα" επικράτησε με 7-1 της αντιπάλου της, με τον CR7 να πετυχαίνει τέσσερα γκολ. Στο ένα από αυτά πανηγύρισε βάζοντας τη μπάλα κάτω από την μπλούζα, έναν πανηγυρισμό που κάνουν συνήθως οι παίκτες, όταν οι γυναίκες/σύντροφοι τους περιμένουν παιδί.

Ερχόμαστε στο σήμερα και το δημοσίευμα της Correio da Manha, που ισχυρίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιθανό να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά αρκετά σύντομα. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν με το περιβάλλον του παίκτη, δεν υπήρξε καμία διάψευση, αλλά ούτε και επιβεβαίωση.

Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά σε παλαιότερες δηλώσεις του 31άχρονου άσου όταν και εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει και δεύτερο παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Προφανώς σε λίγους μήνες θα γνωρίζουμε αν και κατά πόσο ισχύει το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι τότε δείτε και εσείς τον πανηγυρισμό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Δείτε από το 6:20 και μετά...


Cristiano Ronaldo vs Celta Vigo Home (05-03-2016) από kokoretsi
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ