ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παίκτης της Ρεάλ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Alaves' Theo Hernandez celebrates after scoring his side's 1st goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Alaves' Theo Hernandez celebrates after scoring his side's 1st goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Espanol", μία γυναίκα ηλικίας 20 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση απ' τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Τεό Ερνάντεθ έξω από νυχτερινό κέντρο στη Μαρμπέγια.

Μπελάδες για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τεό Ερνάντεθ. Ο νεαρός αμυντικός που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Αλαβές, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 20χρονη γυναίκα έξω από νυχτερινό κέντρο της Μαρμπέγια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " El Espanol", το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (04/06) στο κλαμπ "Olivia Valere", με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν την υπόθεση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ερνάντεθ ήταν στο νυχτερινό κέντρο με φίλους του. Κάποια στιγμή πρότεινε στην κοπέλα να βγουν έξω, στο πάρκινγκ, για να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Μόλις ήρθε το αμάξι, οι δύο τους μπήκαν μέσα και προχώρησαν σε ερωτική επαφή.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, η κοπέλα ζήτησε απ' τον Ερνάντεθ να σταματήσει, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε, με τους δυο τους να έχουν έναν έντονο τσακωμό. Αμέσως μετά η κοπέλα κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και προχώρησε στην καταγγελία.

Όπως είναι λογικό, ο Ερνάντεθ αρνείται τις κατηγορίες, ενώ, μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες σύλληψής του. Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Φεβρουάριο, ο αδερφός του Ερναντέθ και στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας είχε συλληφθεί με για βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ