ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Όχι" σε τρελή πρόταση της Σίτι για Χάμες!

"Όχι" σε τρελή πρόταση της Σίτι για Χάμες!

Η διοίκηση της Σίτι πήγε να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να πάρει στο Μάντσεστερ τον Χάμες Ροντρίγκες όμως η Ρεάλ Μαδρίτης απέρριψε την σούπερ οικονομική πρόταση για τον Κολομβιανό άσο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έδινε το ποσό των 80.000.000 ευρώ στη Μονακό για να αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες (υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο) και να πραγματοποιήσει την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή εκείνης της περιόδου πίσω από τον Λουίς Σουάρες, έδειξε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως πιστεύει πολύ στην αξία αλλά και στις δυνατότητες εξέλιξής του.

James Rodriguez of Real Madrid celebrates after scoring during the 2014 Spain Super Cup football match 1st leg between Real Madrid and Atletico Madrid on August 19, 2014 at Bernabeu stadium in Madrid, Spain. Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
James Rodriguez of Real Madrid celebrates after scoring during the 2014 Spain Super Cup football match 1st leg between Real Madrid and Atletico Madrid on August 19, 2014 at Bernabeu stadium in Madrid, Spain. Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI DPPI MEDIA

Έναν χρόνο αργότερα η διοίκηση των "μερένγκες" εξακολουθεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον 23χρονο Κολομβιανό μέσο και αυτό το μαρτυράει το γεγονός πως απέναντι σε μία απολύτως δελεαστική πρόταση που της κατατέθηκε απάντησε αρνητικά.

Όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα "ABC", η Μάντσεστερ Σίτι προσέφερε το εξωπραγματικό ποσό των 100.000.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του Ροντρίγκες, ο οποίος έχει υποχρεώσεις αυτή την περίοδο με την εθνική Κολομβίας στο Copa America, με τους "μερένγκες" όμως να μην μπαίνουν σε διαπραγματεύσεις και να απορρίπτουν κατευθείαν την πρόταση του αγγλικού συλλόγου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ