ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ούτε ένα πέναλτι από το Μάιο για τη Ρεάλ!

Ούτε ένα πέναλτι από το Μάιο για τη Ρεάλ!

Από τον περασμένο Μάιο και τον τελικό του Champions League, έχει να εκτελέσει πέναλτι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε δέκα αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, κανένας ποδοσφαιριστής της δεν έχει βρεθεί στην άσπρη βούλα. Τι γίνεται με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο;

Η τελευταία φορά που ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, έτοιμος να... εκτελέσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ήταν όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στήθηκε απέναντι από τον Όμπλακ και πέτυχε το 5ο πέναλτι των "μερένγκες" στον τελικό του Champions League με την Ατλέτικο, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρόπαιο. Δηλαδή, από τις 28 Μαΐου, όπως μας θυμίζει η ισπανική Marca.

Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει 10 αναμετρήσεις για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, επτά για το πρωτάθλημα, δύο για το Champions League και μία για το ευρωπαϊκό Super Cup, όπου η Ρεάλ δεν έχει κερδίσει την εσχάτη των ποινών. Κοινώς, 900 αγωνιστικά λεπτά, κατά τα οποία, σε αρκετές περιπτώσεις, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ευρώπης διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους. Σε δύο φάσεις με αντίπαλο τη Θέλτα, πάνω σε Μπέιλ και Χάμες, ένα χέρι του Ντάνι Γκαρθία της Έιμπαρ, αλλά και στις αναμετρήσεις με Λας Πάλμας και Βιγιαρεάλ, γεγονός που έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις των Μαδριλένων για το πώς αντιμετωπίζονται από τους διαιτητές.

Όσον αφορά στους βασικούς της αντιπάλους για την κατάκτηση του τίτλου στη Liga, η Ατλέτικο έχει εκτελέσει πέντε πέναλτι φέτος, τα τέσσερα εκ των οποίων στο πρωτάθλημα, ενώ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν βρεθεί δύο φορές στην άσπρη βούλα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ