ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Όταν η Ρεάλ απέκτησε τον Ρονάλντο

Real Madrid Brazilian player Ronaldo celebrates after scoring against Getafe during a Spanish league soccer match at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday Dec. 3, 2005. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ρονάλντο AP

Την 1/9 του 2002 η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Ρονάλντο από την Ίντερ έναντι του ποσού των 46 εκ. ευρώ. Μία επιλογή που δικαίωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό (VIDEO).

Πήγε στην Ίντερ γεμάτος όνειρα και έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο. Η τύχη όμως του γύρισε την πλάτη, αφού είδε το αριστερό του γόνατο να γίνεται σμπαράλια δυο φορές με αποτέλεσμα να χάσει περίπου δυο χρόνια ποδοσφαίρου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που δικαιολογημένα τον χαρακτήρισαν ως "τελειωμένο", ο ίδιος ωστόσο όχι απλά επέστρεψε, αλλά ψηφίστηκε ως ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του 2002.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών του 2002 ο Ρονάλντο αποχώρησε από την Ίντερ με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης. Μία κίνηση που σχολιάστηκε αρκετά εξαιτίας του κόστους (46 εκ. ευρώ) και των προβλημάτων του "φαινόμενου". Και πάλι, βέβαια, ο Βραζιλιάνος είχε τις απαντήσεις.

Καταρχάς το ντεμπούτο του άργησε να έρθει (Οκτώβριος), όμως ο κόσμος τον περίμενε πως και πως με αποτέλεσμα οι πωλήσεις στις φανέλες του να σπάσουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στην πρώτη του εμφάνιση με την Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε δυο γκολ και ολοκλήρωσε τη σεζόν με συνολικά 30 τέρματα σε 44 εμφανίσεις.

Το "φαινόμενο" είχε επιστρέψει και μας χάρισε πολλές μαγικές στιγμές.

Όταν η Ρεάλ απέκτησε τον Ρονάλντο
Ρονάλντο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ