ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Όργια Ρονάλντο στο "Cornella-El Prat"!

Όργια Ρονάλντο στο "Cornella-El Prat"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει πράγματα και θάματα στο -εν εξελίξει- ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο, καθαρίζοντας ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του (VIDEOS).

Ένας Ρονάλντο να τον πιεις στο ποτήρι. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης οργιάζει στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ στο Cornella-El Prat, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο και καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς για την "Βασίλισσα".

Αυτό ήταν το τρίτο χατ-τρικ του "CR7" στα πέντε τελευταία ματς στη La Liga, ενώ για δεύτερη σερί φορά στο ίδιο γήπεδο σημειώνει τρία τέρματα. Αν μη τι άλλο, του πάει για τα καλά η συγκεκριμένη έδρα και βγάζει τον καλύτερό του εαυτό κόντρα στους Καταλανούς.

Ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο γκολ στο 7', όταν πήρε βαθιά μπαλιά από τον Μόντριτς, κοντρόλαρε και πλάσαρε ιδανικά στην ανοικτή γωνία, ενώ στο 17' έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Στο 20', ο Μπέιλ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά έκανε το 3-0 για τη Ρεάλ.

Ο ηγέτης των Μαδριλένων έφτασε τα 228 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ σε 202 ματς και ισοφάρισε τον Ραούλ. Αν μη τι άλλο, τεράστιο επίτευγμα για τον Πορτογάλο, ο οποίος έφτασε τα 29 χατ-τρικ και ξεπέρασε στα γκολ των αείμνηστο, Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος είχε πετύχει 227 τέρματα σε 329 ματς (216 με τη Ρεάλ και 11 με την Εσπανιόλ).


Cristiano Ronaldo Goal Espanyol 0 - 1 Real... από funnyno1


Cristiano Ronaldo Second Goal - Espanyol vs... από bmhaubnd


Cristiano Ronaldo Hattrick Goal - Espanyol vs... από livegoalshd
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ