ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οπαδοί Ρεάλ σε Πικέ: "Γα@@@@@ε, προσκύνα τους πρωταθλητές"

FC Barcelona's Gerard Pique reacts during the Spanish La Liga soccer match against Atletico Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique reacts during the Spanish La Liga soccer match against Atletico Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης φώναξαν υβριστικά συνθήματα για τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας για 33η φορά στην ιστορίας, ύστερα απ' τη νίκη με 2-0 επί της Μάλαγα στο "Ροσαλέδα" για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga. Οι "μερένγκες" επέστρεψαν στους τίτλους ύστερα από πέντε χρόνια και όπως είναι λογικό η Μαδρίτη "κάηκε" απ' τους πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της φιέστας, στην κεντρική πλατεία της πόλης, οι οπαδοί των "μερένγκες' δεν δίστασαν να τα βάλουν και με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ λόγω των -κατά καιρούς- δηλώσεών του για τη Ρεάλ, αλλά κι εξαιτίας της έχθρας των δύο ομάδων.

"Πικέ, γα@@@@@ε, προσκύνα τους πρωταθλητές", ήταν το υβριστικό σύνθημα για τον 30χρονο στόπερ.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ