ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οπαδοί: "Μουρίνιο πουτ@@@ς γιέ"

Οπαδοί: "Μουρίνιο πουτ@@@ς γιέ"

Με άγριες διαθέσεις περίμεναν τον Μουρίνιο και τους παίκτες του αρκετοί οπαδοί της Ρεάλ κατά την έξοδό τους το πρωί της Πέμπτης από το προπονητικό κέντρο. Δείτε video με βρισιές κατά του Πορτογάλου!

Ενός κακού μύρια έπονται. Ο αποκλεισμός της Ρεάλ από τον τελικό του Champions League και η απώλεια του μεγαλύτερου φετινού της στόχου (υπάρχει και ο τελικός του Κόπα Ντελ Ρέι όπου θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Ατλέτικο) δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της, με μερίδα εξ αυτών να "τα χώνει άγρια" στους παίκτες της.

Το εν λόγω σκηνικό... τρόμου εκτυλίχτηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (2/2) μετά το τέλος της προπόνησης των Μαδριλένων, με ορισμένους φίλους της "βασίλισσας" να περιμένουν με άγριες διαθέσεις τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

"Μουρίνιο, είσαι πουτ@@@ς γιος", φώναξαν αρκετοί εξ αυτών στον Μουρίνιο την ώρα που ο Πορτογάλος αποχωρούσε με το αυτοκίνητό του από το Βαλδεμπέμπας, για να τα... ακούσει εν συνεχεία και ο βοηθός του, Αΐτορ Καράνκα (τον αποκάλεσαν "ανδρείκελο").

Την ίδια ώρα, φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον "special one" να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τσέλσι, με τις ίδιες πηγές να τονίζουν ότι οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι του είναι οι Ρανταμέλ Φαλκάο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Οπαδοί της Ρεάλ βρίζουν Μουρίνιο-Καράνκα:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ