ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι ύβρεις του Ρονάλντο στον Ζιντάν και η διαφωνία στα αποδυτήρια

Οι ύβρεις του Ρονάλντο στον Ζιντάν και η διαφωνία στα αποδυτήρια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποδέχθηκε σε κανένα σημείο την αλλαγή του στον αγώνα με τη Λας Πάλμας. Αρχικά έβριζε από τον πάγκο και στη συνέχεια είχε διάλογο με τον Ζινεντίν Ζιντάν στα αποδυτήρια, με συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέχεια στην επίθεση εναντίον του Ζινεντίν Ζιντάν μετά από την αντικατάστασή του στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λας Πάλμας που έληξε ισόπαλος 2-2.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν φανερά δυσαρεστημένος από αυτήν την εξέλιξη και δεν το έκρυψε τόσο με τις γκριμάτσες του κατά την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο, όσο και με τη στάση του στον πάγκο. Ο τηλεοπτικός φακός που κάλυπτε τη ζωντανή μετάδοση τον έπιασε μάλιστα να πετάει ένα αντικείμενο στο έδαφος μετά από την αλλαγή του.

Μία ημέρα μετά ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα από τον 31χρονο επιθετικό να βρίζει χυδαία τον Γάλλο προπονητή. "Su puta madre" ήταν μία από τις κοινές ισπανικές βρισιές που χρησιμοποίησε και σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά χρησιμοποιείτε ως "άντε γ@@@@@υ", ενώ ακολούθησε και μία πορτογαλική έκφραση, το "foda se", που μπορεί να μεταφραστεί με τον ίδιο τρόπο.

Μάλιστα, ο αρχισκόρερ των "μερένγκες" δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και στα αποδυτήρια, μετά από το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η ιστοσελίδα " Madrid-Barcelona.com" υποστηρίζει ότι μιλώντας στον Ζιντάν, του είπε: "Είμαι απογοητευμένος από εσένα". Ο "Ζιζού" προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντάς του: "Ηρέμησε Κρις, πρέπει να ξεκουραστείς. Θα παίξεις 90 λεπτά κόντρα στην Ντόρτμουντ".

Ακολούθησε μία αμήχανη σιωπή, την οποία ήρθε να γεμίσει ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος στο παρελθόν είχε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τον Ρονάλντο εν ώρα αγώνα. "Δεν πρέπει να κάνεις έτσι", του είπε, ευρισκόμενος στην άλλη άκρη των αποδυτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!
Το χειρότερο ξεκίνημα του Ρονάλντο στη Ρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ