ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι τρεις μεταγραφικές "βόμβες" που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Real Madrid's President Florentino Perez talks to journalists during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, Nov. 23, 2015. Perez appeared before the press two days after Real Madrid lost 0-4 against rival Barcelona. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's President Florentino Perez talks to journalists during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, Nov. 23, 2015. Perez appeared before the press two days after Real Madrid lost 0-4 against rival Barcelona. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για σημαντικές αλλαγές στη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, με τερματοφύλακα, τεχνικό διευθυντή και... galactico να έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Η διαφωνία Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζινεντίν Ζιντάν για Ντιμπάλα - Αζάρ.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" μιλά για ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα παρουσιάζει τον Φλορεντίνο Πέρεθ αποφασισμένο να κινηθεί για τερματοφύλακα, τεχνικό διευθυντή, αλλά και μια μεταγραφή... galactico.

Πάνω - κάτω αυτά ήταν γνωστά από καιρό, όμως το θέμα είχε φύγει από την επικαιρότητα, λόγω και της δυσκολίας των περιπτώσεων που ενδιέφεραν τους "μερένγκες". Για παράδειγμα, υπήρχε κατά νου ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν θεώρησε περιττή μια τέτοια προσθήκη και εκτός αυτού, ο έτερος επιθετικός, Καρίμ Μπενζεμά, ετοιμάζεται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του. Το τελευταίο φανερώνει και τη γενικότερη διστακτικότητα των Μαδριλένων να κινηθούν για την απόκτηση φορ, όντας ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των Μπενζεμά και Μοράτα.

Η ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ GALACTICO

Με την επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ να αποκτηθεί ένα μεγάλο όνομα να αντιμετωπίζεται ως δεδομένη, στο προσκήνιο έρχονται δύο παίκτες με διαφορετικά στοιχεία από εκείνα του Ομπαμεγιάνγκ. Οι Πάουλο Ντιμπάλα και Εντέν Αζάρ. Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς Πέρεθ και Ζινεντίν Ζιντάν φέρονται να έχουν αντίθετες απόψεις.

Οι τρεις μεταγραφικές "βόμβες" που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Ρεάλ παρουσιάζεται να έχει (ποδοσφαιρική) αδυναμία στον άσο της Γιουβέντους, ενώ ο Γάλλος τεχνικός τείνει περισσότερο προς τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι. Όπως και να έχει, πρόκειται για δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και αναμένεται να ακολουθήσει μεταγραφικό "σίριαλ", όποιος κι αν είναι τελικά ο "εκλεκτός".

ΚΥΝΗΓΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΤΣΙ

Για τη θέση του τερματοφύλακα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Πρώτη επιλογή είναι και πάλι ο Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εναλλακτική ο Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι και τελευταίος στη σχετική λίστα ο Ούγκο Λορίς της Τότεναμ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι "μερένγκες" θα κυνηγήσουν την απόκτηση βασικού γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι τρεις μεταγραφικές "βόμβες" που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Μια ακόμη μεγαλύτερη "μεταγραφή", η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να φέρει τεράστια οφέλη στους Μαδριλένους, είναι αυτή του σπουδαίου τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι.

Ο Πέρεθ θέλει να επωφεληθεί από τη διαφαινόμενη πρόθεση του Ισπανού να αποχωρήσει από του Ανδαλουσιάνους τον ερχόμενο Ιούνιο. Επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα για την ώρα και αυτό συμβαίνει διότι άπαντες περιμένουν την απόφαση του Μόντσι.

ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΕΠΕ

Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις, φαβορί είναι οι Ίσκο και Χάμες Ροντρίγκες, καθώς σίγουρα ένας θα φύγει για να "αδειάσει" μία θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή της Ρεάλ. Επίσης, ο Μοράτα φέρεται να ζητά έναν περισσότερο αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα, κάτι που αν δεν του προσφερθεί άμεσα από τον Ζιντάν, θα οδηγήσει τον Ισπανό στην... πόρτα της εξόδου.

Οι τρεις μεταγραφικές "βόμβες" που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος, παρότι το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάτι σχετικό, πρόσφατα ισπανικά δημοσιεύματα μιλούσαν για πιθανές προσθήκες στις θέσεις της άμυνας, ώστε να υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για τον Ζιντάν. Εντούτοις, είναι κάτι το οποίο δεν συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες των πρωταθλητών Ευρώπης.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Πέπε, σχετικά με το αν θα παραμείνει στους Μαδριλένους και μετά το καλοκαίρι (του έχει προσφερθεί συμβόλαιο και αναμένεται η απάντησή του). Σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου, ίσως ο φάκελος "κεντρικός αμυντικός" ανοίξει ξανά, με τα ονόματα των Νίκολας Οταμέντι και Σωκράτη Παπασταθόπουλου να βρίσκονται στα υπόψιν ως πιθανοί αντικαταστάτες του.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ