ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι παίκτες της Ρεάλ άπλωναν σημαίες, οι φίλαθλοι της Ατλέτικο τους πέταγαν μπουκάλια

Οι παίκτες της Ρεάλ άπλωναν σημαίες, οι φίλαθλοι της Ατλέτικο τους πέταγαν μπουκάλια

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης άπλωσαν δύο σημαίες στον αγωνιστικό χώρο του "Βιθέντε Καλδερόν" για να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους τους, ωστόσο οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Ατλέτικο απάντησαν με μπουκάλια.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασαν με την καρδιά τους την πρόκριση στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και προσπάθησαν να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο πάνω διάζωμα του "Βιθέντε Καλδερόν".

Μετά από το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με την Ατλέτικο, βγήκαν από τα αποδυτήρια φορώντας αναμνηστικά μπλουζάκια που είχαν ετοιμάσει, έτρεξαν προς την κερκίδα των περίπου 2.500 φιλάθλων τους που είχαν απομείνει και άρχισαν να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν. Μάλιστα, άπλωσαν στο γρασίδι και δύο σημαίες του συλλόγου.

Δεν υπολόγιζαν βέβαια ότι στο κάτω διάζωμα είχαν απομείνει οπαδοί των "ροχιμπλάνκος", ορισμένοι εκ των οποίων δεν δίστασαν να τους πετάξουν μπουκάλια με νερό που είχαν στην κατοχή τους. Ο Λούκας Βάθεκθ, μάλιστα, επιχείρησε να κοντρολάρει ένα από τα μπουκάλια! Πλήθος αντικειμένων έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο του "Βιθέντε Καλδερόν", στο τελευταίο διεθνές παιχνίδι που διεξήχθη σε αυτό το γήπεδο, από το οποίο θα φύγει στο τέλος της σεζόν η Ατλέτικο για να μετακομίσει στη νέα έδρα της.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ