ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι οπαδοί της Ρεάλ έβριζαν εν χορώ τον Πικέ

Barcelona's Gerard Pique gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Gerard Pique gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζεράρ Πικέ δεν ξέφυγε απ' το στόχαστρο των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι και τον έβρισαν εν χορώ κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του Champions League. (VIDEO)

O Ζεράρ Πικέ αποτελεί "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των -κατά καιρούς- αιχμηρών δηλώσεών του για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Γι' αυτό το λόγο, οι φίλοι των "μερένγκες" δεν τον ξέχασαν ούτε κατά τη διάρκεια της φιέστας για το Duodécima, αφού κάποια στιγμή ξεκίνησαν να τον βρίζουν εν χορώ!

Συγκεκριμένα φώναξαν "Piqué, cabrón, saluda al campeón", το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Πικέ, μπ@@@@@@ε, υποκλίσου στους πρωταθλητές".

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στη χρονιά που οι Μαδριλένοι χρησιμοποιούν υβριστικά συνθήματα για τον στόπερ της Μπαρτσελόνα, αφού το ίδιο είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ