ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι οπαδοί κράτησαν τον Ράμος στη Μαδρίτη

EL EMPRESARIO FLORENTINO PEREZ Y EL FUTBOLISTA SERGIO RAMOS DURANTE LA PRESENTACION DEL LIBRO " SERGIORAMOS : CORAZON, CARACTER Y PASION"
10/12/2012
MADRID
EL EMPRESARIO FLORENTINO PEREZ Y EL FUTBOLISTA SERGIO RAMOS DURANTE LA PRESENTACION DEL LIBRO " SERGIORAMOS : CORAZON, CARACTER Y PASION" 10/12/2012 MADRID ©GTRESONLINE

Η Daily Mail αποκαλύπτει το λόγο που ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν επέτρεψε στον Σέρχιο Ράμος να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον κράτησε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Ράμος αποτέλεσε το διακαή πόθο του Λουίς Φαν Χάαλ για την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, παρά την αρχική του πρόθεση να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τελικά παρέμεινε μετά από ένα πολύωρο ραντεβού με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει το παρασκήνιο που ανάγκασε στον πρόεδρο των "μερέχνες", να μην συναινέσει στη μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού στους "κόκκινους διαβόλους".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πέρεθ διεμήνυσε στον Ράμος ότι θα αποχωρήσει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μόνο εάν πληρωθεί η ρήτρα των 180 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Διαφορετικά, οι πιέσεις των οπαδών θα ήταν τόσο ασφυκτικές που θα τον ωθούσαν στην παραίτηση, κάτι που δεν ήθελε ούτε να σκέφτεται...

Εξυπακούεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε την πρόθεση να πληρώσει τόσα πολλά χρήματα και μόλις ενημερώθηκε από τον Ράμος για τις εξελίξεις, υπαναχώρησε από την υπόθεση. Όσο για τον Ισπανό αμυντικό, αναμένεται να του προταθεί επέκταση της συνεργασίας.

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν αποδοκιμάσει αγρίως τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την πώληση του Ίκερ Κασίγιας στην Πόρτο και εάν επακολουθούσε δεύτερη παραχώρηση τόσο αγαπητού ποδοσφαιριστή, το κλίμα θα γινόταν... αφόρητο για τον πρόεδρο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ