ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι νέες εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι νέες εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Τις εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2017/18 αποκάλυψε ισπανικό ραδιόφωνο, μέσα απ' το Twitter. Δείτε παρακάτω τα σχέδια που θα ντύσουν τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Φωτογραφία, η οποία δείχνει τις νέες φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2017/18 αποκάλυψε το ισπανικό ραδιόφωνο, Cadena Copa, μέσα απ' τον λογαριασμό του στο Twitter. Η Adidas θα είναι ξανά υπεύθυνη για τις εμφανίσεις τον "μερένγκες", καθώς διατηρείται χρόνια συνεργασία.

Όπως είναι λογικό, η εντός έδρας εμφάνιση φέρει το λευκό χρώμα. Βέβαια, η διαφορά εντοπίζεται στις τρεις γραμμές της εταιρίας, εκεί όπου συναντάμε το τιρκουάζ χρώμα. Το όνομα, ο αριθμός και ο κεντρικός χορηγός θα ντυθούν στην εν λόγω απόχρωση.

Στην εκτός έδρας εμφάνιση η Adidas επιλέγει το μαύρο χρώμα, με το τιρκουάζ να παραμένει στις φανέλες των Μαδριλένων. Η μόνη διαφορά είναι ότι και το έμβλημα του συλλόγου παίρνει αυτή την απόχρωση. Τέλος, η τρίτη φανέλα έρχεται στο τιρκουάζ με ειδική λεπτομέρεια. Πάντως, για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει οι εμφάνισες των τερματοφυλάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε... από μέσα
Η Σεβίλλη έσπασε το αήττητο της Ρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ