ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι (εκτός φάσης) κλωτσιές του Κριστιάνο

Οι (εκτός φάσης) κλωτσιές του Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αρκετές φορές, δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα νεύρα του, χτυπώντας τους αντιπάλους του εκτός φάσης. Τελευταίο "θύμα" του ήταν ο Μολινέρο της Μπέτις.

Φαίνεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο "χτίζει" ιστορικό να χτυπάει αντιπάλους εκτός φάσης. Τώρα ήταν η σειρά του αμυντικού της Μπέτις, Μολινέρο, να την "πληρώσει" στη κυριακάτικη αναμέτρηση της Ρεάλ με την ομάδα της Ανδαλουσίας στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν".

Ο Κριστιάνο φαίνεται πως εκνευρίζεται αν κάποιος αμυντικός δεν τον "αφήνει" σε ησυχία ή αν η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει και ξεσπά στους αντιπάλους του χτυπώντας τους εκτός φάσης.

Ο Ντάνι Άλβες είναι, μάλλον, ο αγαπημένος του καθώς δυο φορές τον έχει χτυπήσει με πιο πρόσφατη να είναι στο "Clasico" τον Νοέμβρη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Βέβαια, το ίδιο είχε γίνει και πέρσι στο "Clasico" και πάλι στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και με το σκορ στο 3-1 υπέρ της Ρεάλ, ο Ρονάλντο έριξε "τακουνάκι" στον Άλβες.

Η Ρεάλ υποδεχόταν τη Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και με το σκορ στο 5-0 ο Ρονάλντο χτύπησε τον Νάτσο Κάσες χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Ο Νταβίντ Σιμόν της Λας Πάλμας δεν άφηνε καθόλου χώρο στον Ρονάλντο και αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον Πορτογάλο, ο οποίος σε ένα σπριντ αποφάσισε να κλωτσήσει τον αντίπαλο του.

Και φυσικά το τελευταίο "θύμα" του Πορτογάλου. Ο Φρανθίσκο Μολινέρο της Μπέτις γυρίζει στη θέση άμυνάς του και ο Ρονάλντο φαίνεται να τον κλωτσάει από πίσω χωρίς λόγο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ