ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι δύο λόγοι που "φρέναραν" τη μεταγραφή Ικάρντι στη Ρεάλ

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Προσπάθεια για την απόκτηση του επιθετικού της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, έκανε τις τελευταίες μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιοι ''μπλόκαραν'' την μεταγραφή αυτή.

Ναι μεν η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής κυρίως για το καλοκαίρι, όμως, φαίνεται πως προσπάθησε να αποκτήσει τουλάχιστον έναν λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι. Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, επιθυμούσε την απόκτηση του Αργεντινού, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά να ''φρενάρουν'' αυτό το deal για δύο λόγους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούν πως χρειάζεται κάποιος νεαρός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής για την επιθετική γραμμή της Ρεάλ. Μάλιστα, φέρονται να πρότειναν στον Πέρεθ τον Μαριάνο Ντίαθ της Λιόν.

Από την άλλη, ο χαρακτήρας του Ικάρντι λειτούργησε αποτρεπτικά στις σκέψεις των δύο αστέρων της Ρεάλ, καθώς πιστεύουν πως ο 24χρονος θα δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όπως φαίνεται η γνώμη τόσο του Πορτογάλου όσο και του Γάλλου περνά στη διοίκηση της ''βασίλισσας'', αν και το μέλλον των δύο στο "Santiago Bernabeu" μόνο σίγουρο δεν θεωρείται.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ