ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι αντιδράσεις στο "Camp Nou" στο γκολ του Ρονάλντο

Οι αντιδράσεις στο "Camp Nou" στο γκολ του Ρονάλντο

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν μαζικά στο "Camp Nou" στον πρώτο τελικό του Super Cup Ισπανίας και στο γκολ του Ρονάλντο πανηγύρισαν έξαλλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με δεξί σουτ στην αριστερή γωνία του Τερ Στέγκεν στο 80ο λεπτό του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Super Cup Ισπανίας και έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο τέρμα που σημείωσε ο Πορτογάλος επιθετικός, αφού σηκώθηκασν έξαλλα πάρα πολλοί φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι έδωσαν μαζικό παρών στο "Camp Nou".

Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να βρίσκονται τόσοι φιλοξενούμενοι οπαδοί στα Clasicos, γι' αυτό και έκανε εντύπωση τόσο στα μαδριλένικα όσο και στα καταλανικά ΜΜΕ. Η "AS" δημοσίευσε βίντεο την ώρα του γκολ του Ρονάλντο για να αποδείξει πως το "Camp Nou" έγινε "Bernabeu" για λίγα δευτερόλεπτα!

Βέβαια, αυτό φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τα δικά μας δεδομένα, δηλαδή να βρίσκονταν φίλαθλοι των δυο αιωνίων μαζί και διασκορπισμένοι δίχως να ανοίξει ρουθούνι. Άλλη κουλτούρα, άλλα δεδομένα!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ