ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρόναλντο έριξε... βόμβα στη Ρεάλ μιλώντας για το επίπεδο των συμπαικτών του όμως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ντόρο με τα λεγόμενά του. Διαβάστε για τις 10 ατάκες του που "άναψαν φωτιές".

Η ήττα στο "Derbi madrileño" από την Ατλέτικο (0-1) το βράδυ του Σαββάτου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τη Ρεάλ καθώς πέρα από το γεγονός ότι πέταξε "λευκή πετσέτα" στη μάχη του τίτλου, είδε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να γίνεται στόχος έντονων αποδοκιμασιών και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια.

"Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι. Δεν θέλω να υποτιμήσω κάποιο συμπαίκτη μου, αλλά όταν δεν είναι οι καλύτεροι είναι δύσκολο να παίξεις.

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

Εμένα μου αρέσει να παίζω με τον Πέπε, τον Καρίμ, τον Μπέιλ, τον Μαρσέλο...δεν θέλω να πω ότι ο Χεσέ, ο Λούκας Βάθκεθ, ο Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά...", δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αφήνοντας ουσιαστικά υπονοούμενα για το επίπεδο κάποιων συμπαικτών του, με τις δηλώσεις αυτές να γίνονται μέσα σε λίγη ώρα πρώτο θέμα στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συναντάμε μία "έκρηξη" του Κριστιάνο Ρονάλντο στα σχεδόν 7 χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ, με την μαδριλένικη "Marca" να παρουσιάζει μέσω της ιστοσελίδας της, 10 φράσεις του "CR7" που άναψαν τα αίματα... Αυτές είναι:

► "Να δούμε αν σε εμάς η Μπαρτσελόνα θα βάλει οκτώ γκολ"

20 Νοεμβρίου 2010. Μετά την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 8-0 επί της Αλμερία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ερωτάται από δημοσιογράφους αν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φοβίζει τη Ρεάλ ενόψει του Clasico που ήταν προγραμματισμένο για τις 29 του ίδιου μήνα. Ως γνωστόν η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 5-0 στην πρώτη επίσκεψη του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Camp Nou" ως τεχνικός των "μερένγκες".

► "Δεν μου αρέσει να παίζουμε έτσι, όμως είμαι αναγκασμένος να προσαρμοστώ"

27 Απριλίου 2011. Μετά την ήττα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα στο "Bernabeu" στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, ο Πορτογάλος μίλησε για την αμυντική τακτική του Μουρίνιο.

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

► "Ξέραμε ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί"

3 Μαΐου 2011. Στον αγώνα ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League ο CR7 άσκησε έντονη κριτική στη διαιτησία. "Ξέραμε ήδη, δεν ήταν κάτι το νέο για μας. Ξέραμε πως αν πετυχαίναμε ένα γκολ τα πάντα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Γκολ από τον Ιγκουαΐν. Γκολ νόμιμο. Προηγουμένως ο Πικέ με είχε σπρώξει. Ο Μαστσεράνο έχει μάθει τα κόλπα της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται πάντα στο έδαφος, κάτι που δεν έκανε στη Λίβερπουλ. Δεν μέτρησε ένα γκολ που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Πλέον δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μας αποθαρρύνουν. Ξέραμε ότι κάτι θα συνέβαινε".

► "Είμαι όμορφος, πλούσιος και μεγάλος παίκτης και με ζηλεύουν"

14 Σεπτεμβρίου 2011. Μετά από αποδοκιμασίες που δέχτηκε σε ματς της Ρεάλ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Champions League.

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

► "Στην ομάδα θα έβαζα ένα "9" και σε εμένα ένα 10"

22 Μαΐου 2012. Σε μία συνέντευξή του στη Marca μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

► "Ίσως να είμαι λίγο στενοχωρημένος και για αυτό να μην πανηγυρίζω τα γκολ"

2 Σεπτεμβρίου 2012. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πανηγυρίζει κάποιο γκολ του, ο κόσμος απορεί και εκείνος στέλνει το μήνυμα στη διοίκηση αμέσως μετά τον αγώνα τονίζοντας πως "δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά επαγγελματικό. Οι άνθρωποι του συλλόγου ξέρουν τι εννοώ".

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

► "Εάν λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι, θα ήμουν στη φυλακή".

29 Αυγούστου 2014. Ερωτηθείς για την εκλογή του Λιονέλ Μέσι ως καλύτερου παίκτη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

► "Εάν το έκανα ηθελημένα, δεν θα είχε σηκωθεί"

17 Ιανουαρίου 2016. Σε ερώτηση για το χτύπημα (κλωτσιά) που είχε δώσει στον Νάτσο Κάσες κατά τη διάρκεια του Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν (5-1).

Οι 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο

► "Τα μικρά γεύματα, τα φιλάκια και οι αγκαλιές δεν έχουν κάποιο νόημα".

16 Φεβρουαρίου 2016. Σε ερώτηση που του γίνεται για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. "Στο Μάντσεστερ κατέκτησα το Champions League και δεν μιλούσα στον Φέρντιναντ, στον Γκιγκς και στον Σκόουλς. Λέγαμε μόνο καλημέρα μεταξύ μας αλλά στο γήπεδο υπερασπιζόμασταν όλοι τα συμφέροντα της ομάδας. Τα μικρά γεύματα, τα φιλάκια και οι αγκαλιές δεν έχουν κάποιο νόημα. Δεν συνηθίζω να δειπνώ με τον Μπενζεμά ή ο Μπέιλ να έρχεται σπίτι μου. Είμαστε επαγγελματίες".

► "Εάν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι"

27 Φεβρουαρίου 2016. Η δήλωσή του που έπεσε σαν "βόμβα" στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης (για τρίτη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα) που άφησε εν τέλει τους "μερένγκες" 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά χωρίς πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ