ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο "έδιωξε" τον Χάμες

Ο Ρονάλντο "έδιωξε" τον Χάμες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια άσκηση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, είδε ότι το γκρουπ του είχε έναν παραπάνω παίκτη και έστειλε τον Χάμες Ροντρίγκες στο απέναντι, με τον Κολομβιανό να απορεί (VIDEO).

Ένα περιστατικό μικροέντασης, το οποίο βέβαια δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, συνέβη στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστές τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες. Και επειδή οτιδήποτε αφορά αστέρια, διογκώνεται και αποκτά μεγαλύτερη σημασία, έτσι συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

Στην προπόνηση των Μαδριλένων, όπως δείχνει το βίντεο της τηλεόρασης της "AS", ο Πορτογάλος είδε πως το γκρουπ του είχε έναν επιπλέον παίκτη. Τι έκανε; Υπέδειξε στον Ροντρίγκες να πάει στο απέναντι, διώχνοντάς τον ουσιαστικά από το δικό του.

Ο Κολομβιανός απόρησε και έδειξε μια μίνι δυσφορία, με τον Ρονάλντο μάλιστα να ξαναμετράει τους δικούς του, ώστε να δει πως δεν έκανε λάθος και να ξεκινήσουν την άσκησή τους.

Μετά, τα δυο γκρουπ έπαιξαν κορόιδο, πάντως ο Χάμες πήρε μια μίνι... γεύση για το ποιος έχει το πάνω χέρι στην ομάδα. Διότι και οι λεπτομέρειες κάνουν πολλές φορές την διαφορά...

Ιδού το βίντεο:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ