ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζινταν "συμβουλεύει" τον Μπενίτεθ

Ο Ζινταν "συμβουλεύει" τον Μπενίτεθ
© REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν καλωσόρισε τον Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως φρόντισε με το... καλημέρα να τον προσγειώσει στην "σκληρή" πραγματικότητα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Μπορεί ο Ράφα Μπενίτεθ να ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στη Ρεάλ Μαδρίτης, να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους "μερένγκες" και ο Φλορεντίνο Πέρεθ να τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο κατά την επίσημη παρουσίασή του, ωστόσο κατά τον Ζινεντίν Ζιντάν άλλο είναι αυτό που θα μετρήσει στην τελική κρίση για τον Ισπανό προπονητή.

Σύμφωνα με τον "Ζιζού" αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει ο Μπενίτεθ να οδηγήσει τους Μαδριλένους στην κατάκτηση της La Liga, τίτλο που αγνοούν από το 2012 όπου και τον κατέκτησαν στη δεύτερη σεζόν του Μουρίνιο στο τιμόνι.

"Ο σύλλογος επέλεξε τον Μπενίτεθ και αυτό είναι μία καλή απόφαση. Πρέπει να σεβαστούμε αυτή την απόφαση. Ο Μπενίτεθ είναι μία καλή επιλογή αλλά αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Ξέρει καλά αυτό το μέρος.

Ξέρει την πρόκληση που έχει μπροστά του. Μόνο η κατάκτηση τίτλων είναι καλό για τη Ρεάλ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε άσος των "μερένγκες" με δηλώσεις του στη "Marca".

Ο Ζινταν "συμβουλεύει" τον Μπενίτεθ
© GETTY IMAGES

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο ίδιος θα παραμείνει στην Καστίγια (Ρεάλ Μαδρίτης Β') και τη νέα σεζόν, παρά τα αρχικά σενάρια που τον ήθελαν διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, είπε: "Είναι μία καλή εμπειρία εδώ. Είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από το να δουλεύω στην πρώτη ομάδα.

Εμείς κοιτάζουμε πώς θα πάρουμε την άνοδο. Αποφάσισα να μείνω επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα εκπληκτικό μέρος και θέλω να προσφέρω κάτι σημαντικό σε αυτό το σύλλογο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ